Arrangementer, fester, ture,mm. 21-22

Gelsted Seniorklub, afholdte arrangementer
fra generalforsamling 2021 til samme i 2022.

Jubilæumsfest d. 8.10.2021.

Se billederne her

Der har været afholdt 25 års jubilæumsfest i Gelsted Seniorklub fredag den 8 10.2021. Den 3. september 2021 er den oprindelige jubilæumsdato, men da det kræver en del planlægning bliver den først afholdt nu.

Vi har været så heldige, at få musiker Svend Erik Larsen til at komme og spille for os. Svend Erik sørgede for, at vi fik sunget nogle fællessange både fra det omdelte sanghæfte, men også af hans egne sange samt sange fra de Gyldne Løver som han har spillet sammen med. Svend Erik kunne også fortælle både blondinevitser og små sjove historier fra hans egen hverdag som musiker. Der var højt humør og gæsterne morede sig. Der blev vugget i takt til flere sange og sunget godt med på de kendte viser.

Der blev serveret en 3retters menu bestående af tunmousse med tilbehør til forret. Hovedretten var kylling i tomat, oksesteg og glaseret skinke med salater og timiankartofler m.m. Til dessert var der Jordbærdrøm med chokolade. Maden var rigtig lækker og der var rigeligt af den.

Inden kaffen blev der afholdt spil. Alle lodder blev solgt. Der var 40 gevinster bestående af Chokolade, kaffe, øl og vin

Derefter var der kaffe med småkager og mere musik og sang med Svend Erik.

Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige samt hele bestyrelsen som har hjulpet med at gøre denne fest mulig.

Der er frivillige som har hjulpet med borddækning, servietfoldning, bagning af småkager, opvaskere i køkkenet, indkøb samt rengøring.

Inge Jensen.
Gelsted Seniorklub.

Bågø turen den 6. oktober 2021.

Se billederne her

På en solrig onsdag tog 22 medlemmer på en dejlig tur til Bågø.

Vi kørte fra Holmegården kl. 9.00 (samkørsel i egne biler) for at komme med færgen fra Assens kl. 10.00.

En dejlig sejltur, dog lidt køligt ude på vandet.

Kl. 10.30 ankom vi til Bogø hvor Poul stod klar med Grisevognen, som skulle køre os rundt på øen.

Turen var delt i 2 runder, hvor der var ophold i Hestestalden, så vi kunne spise vores medbragte madpakker, og hvor vi fik sunget fødselsdagssang for Bent Nielsen, som havde valgt at fejre sin fødselsdag i vores selskab.

Hestestalden er et meget spændende museum med rigtig mange opslag, som fortæller om øens historie.

Samtidig er det også et museum for gamle landbrugsmaskiner og forskelligt husholdnings værktøj. Et rigtig spændende sted, som helt sikkert er et besøg værd.

På turen, som foregik på meget smalle stier, var vi inde i kirken og den russisk ortodokse kirke. Vi holdt også ved den store grisefarm, som opdrætter økologiske grise. Der var også ophold ved ”udsigten”, hvor der er en fantastisk udsigt til bl.a. Brandsø, Wedellsborg og Lillebæltsbroen. Der blev også tid til at besøge øens gårdbutik.

Efter rundturen fik vi et dejligt kaffebord, som var lavet af Pouls ”medhjælpende hustru”

Vi fik rigtig meget at vide om øen af Poul og når han var optaget af kørslen, tog Lisbeth Tjørnehøj over.

Vi sluttede ved færgen kl. 16.00 og var i Assens kl. 16.30 hvor turen gik tilbage til Gelsted.

En fantastisk spændende tur i dejligt selskab og spændende information.