Langeland m.m. 27. september

Busudflugt:

Se billeder fra turen her

Der var mødt 50 glade og forventningsfulde seniorer til busudflugt. De havde medbragt det gode vejr lige fra morgenstunden. Vi kørte med Haarby Busser fra Holmegaarden kl. 08.30. De havde sendt en hel ny bus til os. Vores chauffør Karsten var fantastisk til at køre bussen. Han fik afprøvet sin kunst i at bakke med bussen på smalle veje og igennem alléer.
Vores første stop var en rasteplads ved Ringe, hvor vi fik kaffe og rundstykker samt en lille en til halsen.
Turen gik til Tranekær slot, hvor vi fik en rundvisning på slottet. Det var slotsfruen selv, der fortalte om slottet og familiens historie. Det var meget interessant og spændende at høre om, og spørgelysten var stor.
Efter besøget på Tranekær Slot kørte vi stil Brejning Mølle, hvor vi fik en fantastisk middag bestående af kalvekød, sødt, surt, kartofler og rigtig god sovs til. Desserten var islagkage.
Vi sluttede dagen af med en sejltur på Svendborgsund. Vi gik om bord på M/S Helge i Troense, og derfra sejlede vi en rundtur i ca. 1 1/2 time.
Der var nogle af os, der var så heldige at se marsvinene, der svømmede lige omkring båden. Et flot syn at se dem springe op over vandet. Under turen blev der indtaget kaffe og hjemmebagt kage lavet af Nete og Anne.

Alt i alt en rigtig god tur, og vi var tilbage i Gelsted kl. 17.00.