NYHEDSBREVE FRA ONSDAGSMØDERNE 23 – 24

Gelsted Seniorklub Nyhedsbreve
fra generalforsamling 2023 til samme i 2024.

Formandens beretning fra 1/8-2022 til 31/7-2023
Referat fra generalforsamling den 20. sept. 2023.

Nyhedsbrev den 22.5.24

Velkommen til Gelsted Seniorklubs onsdagsmøde. Håber I alle har nydt pinsen og det gode vejr. Der var i dag mødt 54 seniorer til morgenkaffe, rundstykker og sang. I dag synger vi nr. 1 og nr. 223. Der var god sangstemning fra morgenstunden.

Meddelelser:
Mandøturen den 10. juni 2024.
Pris: 260kr. + 50kr. pr. person til chaufføren
Tilmelding og betaling (senest onsdag den 29. maj) til Lisbeth
Se alt om turen her.

Grillfest den 12. juni 2024
Der er grillfest den 12. juni kl. 12.00.
Pris: 200 kr. pr. person.
Tilmelding og betaling (senest den 5. juni): til Peter på 50435073
Se alt om grill festen her.

Gelsted Marked i tiden 16. til 18. august:
Vi mangler meget nogen der vil bidrage med at bage en kage til markedet. Alle får tilbud om 50 kr. pr. kage. Det kan være en bradepandekage, roulader, lagkager, kringler eller andet I synes der kan sælges i boden.
Vi mangler også fortsat at få fyldt nogle vagter ud, så tilmeld jer/ skriv jer endelig på listerne, der ligger på bordet ved Peter.
I skal huske på, at overskuddet fra boden hvor vi sælger kaffe og kage går til seniorklubben. Skriv jer gerne på listerne senest den 12. juni hvor vi har sidste dag før ferien.

Bustur den 29. august til Fåborg.
Gå ikke glip af denne bustur til det idylliske Faaborg
Program:
kl.9 Afgang Holmegaarden med Haarby Turist
Kl. 10 til 11.15 Faaborg Museum, hvor vi får en omvisning i malerisalen. Vi går 740m til Røgeri Café, hvor vi får en røgeriplatte
Kl. 11.30 Frokost på Røgeri Café
Kl.12.30 til 13.30 Vægtertur (følg vægter og hør vægtersange, spændende historier om byen)
Kl. 14 til 14.30 Veterantog til Korinth
Kl. 14.45 Afgang Korinth. Her henter Haarby Turist os og kører os retur til Holmegaarden
Kl. ca. 16 Ank. Holmegaarden
Pris: 350kr Tilmelding og betaling (senest den 12. juni): til Peter på: 50435073:  Se meget mere om turen her.

Arbejdshold om mandagen:
Jeg vil gerne gøre lidt reklame for vores arbejdshold om mandagen. Der er 3-4 personer som arbejder for Borgerforeningen/ Seniorklubben om mandagen. De timer, der arbejdes får de en løn for, som betaler Seniorklubbens husleje. Vi kan godt bruge nogle flere friske mænd og damer, der gerne vil give et nap med ved renovering af bygningerne. Vi skal have repareret og opsat nogle sternbrædder, og der skal lægges fliser. Derudover, er der almindelig oprydning og mange andre ting. Det er Bruno som står for mandagsholdet.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 15.5.24

Der var i onsdags mødt 50 seniorer til morgenkaffe, rundstykker, sang og spil. Der blev sunget nr. 43 og nr. 90 fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Mandøturen den 10. juni 2024.
Lisbeth fortalte kort om det praktiske vedr. mandøturen. Sidste frist for betaling til Lisbeth er den 29. maj, da hun skal give besked om, hvor mange vi bliver den 10. juni. Prisen er 260 kr. pr. person. Drikkelsen til maden betaler vi selv. Pris for kørsel: 50 kr. til chaufføren pr. person. Se mere om turen her.

Gelsted Marked:
Husk vi har Gelsted Marked i august måned. Til dette har vi brug for nogen, der vil bage lagkager, bradepandekager, roulader, kringler m.m. Hvis I ønsker det, betales der 50 kr. pr. kage.
Der ligger lister på bordet ved Peter og Ronald, hvor I har mulighed for at skriv jer på til kagebagning og til vagter i teltet.

Grillfest den 12. juni 2024:
Der er grillfest den 12. juni. Prisen er 200 kr. pr. person. Der er nu mulighed for at tilmelde jer til grillfesten. Onsdag den. 5 juni er sidste frist for tilmelding og betaling. Se mere om festen her.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 8. 5. 24

Der er i dag mødt 52 til morgensang, kaffe, rundstykker og hygge i seniorklubben.
I dag sang vi nr. 115 og nr. 157 fra den røde sangbog.
Tak til Anne-Grethe for musikken til morgensangen.

Meddelelser:
Mandøturen den 10. juni 2024.
Lisbeth fortalte kort om det praktiske vedr. mandøturen. Sidste frist for betaling til Lisbeth er den 29. maj, da hun skal give besked om, hvor mange vi bliver den 10. juni.
Prisen er 260 kr. pr. person. Drikkelsen til maden betaler vi selv.
Pris for kørsel: 50 kr. til chaufføren pr. person.

Gelsted Marked:
Husk vi har Gelsted Marked i august måned. Til dette har vi brug for nogen, der vil bage lagkager, bradepandekager, roulader, kringler m.m. Hvis I ønsker det, betales der 50 kr. pr. kage.
Der ligger lister på bordet ved Peter og Ronald, hvor I har mulighed for at skriv jer på til kagebagning og til vagter i teltet.

 Grillfest den 12. juni 2024.
Der er grillfest den 12. juni. Prisen er 200 kr. pr. person. Der bliver lagt lister frem i næste uge, hvor I har mulighed for at tilmelde jer og betale.
Onsdag den. 5 juni er sidste frist for tilmelding og betaling.

Nyhedsbrev den 1.5.2024

Der var i dag mødt 43 glade seniorer til morgenkaffe, rundstykker, sang og spil. De medbragte et dejligt solskinsvejr. Peter gav en lille én i anledning af fødselsdagen.
I dag sang vi nr. 35 og nr. 39 fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Udflugt til Mandø mandag den 10. juni.
Lisbet fortalte kort om turen til Mandø den 10.6.24. Der er mulighed for nogle få ekstra pladser, hvis der sidder nogen og gerne vil med. Alt om turen er lagt på Gelsted Seniorklubs hjemmeside, hvor I kan læse mere om turen.
Tilmelding (Senest den 8. maj eller den 29. maj): til Lisbeth på 40162722
Betaling (Senest den 8. maj eller den 29. maj): Turen betales i kontanter til Lisbeth.
Lisbeth mindede os i dag om betalingen til turen til Mandø.

Gelsted Marked:
Kagebagning: Så skal vi til at tænke på Gelsted Marked igen. Vi har igen i år sagt ja til en teltplads med henblik på salg af kaffe og kage. Vi søger derfor nogle, der vil bage kager til markedet. Det er både bradepandekager, kringler og lagkager. Hvis I ønsker det, kan I få 50 kr. pr. kage. Der kan bages bradepandekager til fryseren inden markedet. Der ligger tilmelding på bordet ved Peter. Der er brug for at I skriver jer på listerne, så vi har dem klar senest den 11. juni, hvor vi har sidste gang inden sommerlukningen.

Bemanding i boden: Der skal også være nogen til at sælge kaffen og kagen. Det søger vi også nogle til at tage vagter af 3 timers varighed. Der ligger lister på bordet ved Peter, hvor I kan skrive jer på. Bestyrelsen håber meget på, at der er nogen, der vil hjælpe.
Husk: Overskuddet fra salget går til Gelsted Seniorklub.
Der kommer mere information senere vedr. markedet, da vi skal have gjort rent og sat op i teltet m.m.
På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 24. 4. 24

Der var i dag mødt 52 seniorer op til morgensang, kaffe og rundstykker med efterfølgende aktiviteter, så som kortspil, planlægning af ture i aktivitetsgruppen, Rumi kub m.m.
I dag sang vi nr. 36 og nr. 90 fra den røde sangbog.

Meddelelser:

Gelsted Kirke: 
Koncert den 26. april kl. 19.00. Der vil efter koncerten blive serveret hveder og et glas vin i sognehuset. Alle er velkommen.

Udflugt til Mandø:
Den 10. juni har aktivitetsgruppen arrangeret en tur til Mandø. Prisen er 260 kr., som skal betales til Lisbeth i kontanter henholdsvis den 8. maj og den 29. maj. Vi skal selv betale chaufføren 50 kr. og drikkelsen til maden. I kan se mere om turen på seniorklubbens hjemmeside.

Gelsted Marked:
Kagebagning
: Så skal vi til at tænke på Gelsted Marked igen. Vi har igen i år sagt ja til en teltplads med henblik på salg af kaffe og kage. Vi søger derfor nogle, der vil bage kager til markedet. Det er både bradepandekager, kringler og lagkager. Hvis I ønsker det, kan i få 50 kr. pr. kage. Der kan bages bradepandekager til fryseren inden markedet. Der ligger tilmelding på bordet ved Peter.

Bemanding i boden: Der skal også være nogen til at sælge kaffen og kagen. Det søger vi også nogle til at tage vagter af 3 timers varighed. Der ligger lister på bordet ved Peter, hvor I kan skrive jer på. Bestyrelsen håber meget på, at der er nogen der vil hjælpe.
Husk: Overskuddet fra salget går til Gelsted Seniorklub.
Der kommer mere information senere vedr. markedet, da vi skal have gjort rent og sat op i teltet m.m.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 17. 4. 24

Der var i dag mødt 55 seniorer til morgensang, kaffe og rundstykker på denne dejlige solrige morgen. Håber I alle får en god formiddag med kortspil, snak og gerne et godt grin.
I dag synger vi nr. 5 og nr. 198 fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Udflugt til Mandø mandag den 10. juni
Lisbet fortalte kort om turen til Mandø den 10.6.24. Der er mulighed for nogle få ekstra pladser, hvis der sidder nogen og gerne vil med. Alt om turen er lagt på Gelsted Seniorklubs hjemmeside, hvor I kan læse mere om turen. Se alt om turen, tryk her.

Tilmelding (Senest den 8. maj eller den 29. maj): til Lisbeth på 40162722
Betaling (Senest den 8. maj eller den 29. maj): Turen betales i kontanter til Lisbeth.

Foredrag:
Der har i eftermiddag været foredrag med Karsten Laursen. Der var mødt 30 personer til foredraget.
Karsten fortalte om sin tid som barn i og omkring Holme. Om hvordan de som børn havde det meget frit med leg i skovene og engområderne omkring Holmegaarden.
Han fortalte om, hvordan grussporet dannede det sociale skel mellem fattig og rig. Dem, der boede syd for grussporet, hørte til den fattige del, og det var ikke så velset at lege med børnene fra den side, men det var sjovere. Han fortalte om mindestenen i Emtekær, og om de 7 soldater, der var styrtet ned og døde der under krigen.
Karsten fortalte også om, hvordan han i forløbet med skrivning af bogen har været både i England og Tyskland, hvor han har indsamlet information til bogen.
Et interessant foredrag hvor mange af os kan relatere til den tid som barn og ung.
Efter foredraget fik vi mulighed for at købe bogen.
”Også dine stjerner”

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 10.4.24

Godmorgen og velkommen til jer alle i Gelsted Seniorklub. Jeg håber I alle får en god dag.
Der bydes velkommen til Bernt Meissner.
Der var mødt 57 medlemmer i dag til morgenkaffe.
I dag synger vi nr. 34 og nr. 31 fra den røde sangbog. Tak til Anne Grethe for klaverspillet.

Meddelelser:
Foredrag den 17.4.24 kl. 14. 00 på Holmegården.
Så er det i næste uge, der er foredrag med Karsten Lauersen.
Seniorklubbens næste arrangement er foredrag onsdag den 17. april kl. 14 med Karsten Laursen, som vil fortælle om sin debutroman, ”Også dine stjerner”.
Karsten Laursen fortæller: ”Som en der blev født og voksede op i Gelsted fra 1945 til 1963 er det naturligvis en ære at få lov til at komme og holde et foredrag netop på Holmegården, der ligger cirka 200 meter fra mit barndomshjem.
Foredraget tager udgangspunkt i den bog, jeg fik udgivet for fem år siden, og som hedder ”Også dine stjerner”.
Jeg vil fortælle lidt om bogens handling, men meget mere om de hændelser i nutiden, der fik mere og mere lighed med historier fra 1930’erne, og som derfor satte mig i gang med at skrive en fiktiv roman.
I romanen spiller Holmegården en central rolle. Holmegården fylder også godt i mine barndomsminder. Så dem vil der også blive talt om.
Desuden kan jeg nogle anekdoter fra mine research rejser til Tyskland og England.

Tilmelding til foredraget sker til Peter. Der kan købes kaffe og kage til 25 kr. pr. person.
Sidste frist er den 17.4. 24 om formiddagen.
På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev 3.4.24

Velkommen til Gelsted Seniorklub. Jeg håber, I alle har haft en god påske. Der er i dag en lille en på bordet. Det er Erling Lerche Simonsen, der giver en i anledning af sin 80. års fødselsdag. Stort tillykke til Erling.
I dag synger vi nr. 80 og nr. 168 fra den røde sangbog. Tak til Lisbeth for at synge for.

 Meddelelser:
Seniorklubbens næste arrangement er foredrag onsdag den 17. april kl. 14 med Karsten Laursen, som vil fortælle om sin debutroman, ”Også dine stjerner”.

Karsten Laursen fortæller: ”Som en der blev født og voksede op i Gelsted fra 1945 til 1963 er det naturligvis en ære at få lov til at komme og holde et foredrag netop på Holmegården, der ligger cirka 200 meter fra mit barndomshjem.
Foredraget tager udgangspunkt i den bog, jeg fik udgivet for fem år siden, og som hedder ”Også dine stjerner”.
Jeg vil fortælle lidt om bogens handling, men meget mere om de hændelser i nutiden, der fik mere og mere lighed med historier fra 1930’erne, og som derfor satte mig i gang med at skrive en fiktiv roman.
I romanen spiller Holmegården en central rolle. Holmegården fylder også godt i mine barndomsminder. Så dem vil der også blive talt om.
Desuden kan jeg nogle anekdoter fra mine research rejser til Tyskland og England.

Tilmelding til foredraget sker til Peter. Der kan købes kaffe og kage til 25 kr. pr. person. Sidste frist er den 17.4. 24 om formiddagen.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev fra den 27.3.24

Ronald bød velkommen til de 49 seniorer, der var mødt her onsdag før påske. De 12 af seniorerne var til IT- holdet som har sidste undervisningsdag.
Vi sang nr. 30 og nr. 190 fra den røde sangbog.
Meddelelser:
Afslutning af IT-undervisning:
Aage Scheel og Jørgen Hollænder har aftalt med IT-holdet at afslutte med undervisning i dag. Som tak for deres indsats med undervisningen får de hver 2 fl. Vin. Vi håber at se dem igen til næste sæson, ligesom vi håber at se nye som gamle deltager på IT-holdet.
Foredrag: Den 17. april kl. 14.00 på Holmegaarden. Seniorklubbens næste arrangement er foredrag onsdag den 17. april kl. 14 med Karsten Laursen, som vil fortælle om sin debutroman,
”Også dine stjerner”.
Karsten Laursen fortæller: ”Som en der blev født og voksede op i Gelsted fra 1945 til 1963 er det naturligvis en ære at få lov til at komme og holde et foredrag netop på Holmegården, der ligger cirka 200 meter fra mit barndomshjem.
Foredraget tager udgangspunkt i den bog, jeg fik udgivet for fem år siden, og som hedder ”Også dine stjerner”.
Jeg vil fortælle lidt om bogens handling, men meget mere om de hændelser i nutiden, der fik mere og mere lighed med historier fra 1930’erne, og som derfor satte mig i gang med at skrive en fiktiv roman.
I romanen spiller Holmegården en central rolle. Holmegården fylder også godt i mine barndomsminder. Så dem vil der også blive talt om. Desuden kan jeg nogle anekdoter fra mine research rejser til Tyskland og England.
Tilmelding til foredraget sker til Peter. Der kan købes kaffe og kage til 25 kr. pr. person.
På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 20.3.24

Der blev budt velkommen til Gelsted Seniorklub til de 67 fremmødte seniorer. Vi sang nr. 26 og nr. 171. Lisbeth Tjørnehøj var forsanger i dag. Tak til Lisbeth.

Æret være deres minde
Inge Nielsen og Otto Egedal er afgået ved døden, så lad os rejse os op og mindes dem med 1 minuts stilhed. Tak.

Meddelelser:

Foredrag: Den 17. april kl. 14.00 på Holmegaarden.
Seniorklubbens næste arrangement er foredrag onsdag den 17. april kl. 14 med Karsten Laursen, som vil fortælle om sin debutroman, ”Også dine stjerner”.

Karsten Laursen fortæller: ”Som en der blev født og voksede op i Gelsted fra 1945 til 1963 er det naturligvis en ære at få lov til at komme og holde et foredrag netop på Holmegården, der ligger cirka 200 meter fra mit barndomshjem.
Foredraget tager udgangspunkt i den bog, jeg fik udgivet for fem år siden, og som hedder ”Også dine stjerner”.
Jeg vil fortælle lidt om bogens handling, men meget mere om de hændelser i nutiden, der fik mere og mere lighed med historier fra 1930’erne, og som derfor satte mig i gang med at skrive en fiktiv roman.
I romanen spiller Holmegården en central rolle. Holmegården fylder også godt i mine barndomsminder. Så dem vil der også blive talt om.
Desuden kan jeg nogle anekdoter fra mine research rejser til Tyskland og England.

Tilmelding til foredraget sker til Peter. Der kan købes kaffe og kage til 25 kr. pr. person.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 13.3.24

Der blev budt velkommen til 73 medlemmer i dag. De deltog alle i morgensang, kaffe og rundstykker.
I dag sang vi nr. 4 og nr. 187 i den røde sangbog.

Meddelelser:
Der er ingen meddelelser i dag.
Jeg håber I alle får en god formiddag med hygge og spil.
Vel mødt til jer alle.

Foredrag den 17. april kl. 14 på Holmegaarden
Seniorklubbens næste arrangement er foredrag onsdag den 17. april kl. 14 med Karsten Laursen, som vil fortælle om sin debutroman, ”Også dine stjerner”.

Karsten Laursen fortæller: ”Som en der blev født og voksede op i Gelsted fra 1945 til 1963 er det naturligvis en ære at få lov til at komme og holde et foredrag netop på Holmegården, der ligger cirka 200 meter fra mit barndomshjem.
Foredraget tager udgangspunkt i den bog, jeg fik udgivet for fem år siden, og som hedder ”Også dine stjerner”.
Jeg vil fortælle lidt om bogens handling, men meget mere om de hændelser i nutiden, der fik mere og mere lighed med historier fra 1930’erne, og som derfor satte mig i gang med at skrive en fiktiv roman.
I romanen spiller Holmegården en central rolle. Holmegården fylder også godt i mine barndomsminder. Så dem vil der også blive talt om.
Desuden kan jeg nogle anekdoter fra mine research rejser til Tyskland og England.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 6. marts 2024

Der blev budt velkommen til en lille gruppe på 31 personer i dag til morgensang, kaffe, rundstykker.
I dag sang vi nr. 28 og nr. 83 fra den røde sangbog, Tak til Anne-Grethe for valg af forårssangene og for musikken til.

Meddelelser:
I dag afholder vi forårsfest kl. 12.00 her i salen, og derfor vil kortspillet i dag forgå i IT-rummet.

Nyt fra Gelsted Kirke:
Der er lagt en folder fra Gelsted Kirke med oplysninger om, hvad der sker i kirken i marts måned. Der er bl.a. i dag et arrangement i aften kl. 19.00.

Forårsfest:
Årets første fest er forårsfesten. Der var mødt 61 personer til festen. Der var en god stemning fra start til slut. Underholdningen blev leveret af Hans Henrik fra Assens, så der blev sunget flittigt fra det grønne sanghæfte, og alle var gode til at tage imod Hans Henriks opfordring til at komme med sangønsker. Der blev også spillet nogle dansemelodier, som fik folk op af stolene og ud på gulvet.

Maden var sild med tilbehør, smørrebrød (leveret fra Hanne Hviid) og kaffe og ”Gode Råd” bagt af Nete.

Der var som altid lotto med 30 gevinster som denne gang bestod af 10 x 6 påskebryg, 10 x chokolade og 10 x kaffe.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 28.2.24

Der blev i dag budt velkommen til 63 glade og snakkende seniorer. I dag sang vi nr. 111 og nr. 210 fra den røde sangbog.

Der var også et lille glas på bordet i dag. Det er Anna Bruun der giver en til halsen da hun lige har haft 90. års fødselsdag. Stort tillykke til Anna. Vi sang selvfølgelig fødselsdagssangen og skålede med Anna.

Nyt medlem:
Der blev også budt velkommen til et nyt medlem. Robert Ulmann Bæver.

Meddelelser:
Først en stor tak til det hold som meldte sig til at gøre rent i IT-lokalet. Det er deres fortjeneste, at IT-holdet kan starte op igen i dag. Tusind tak for det.
IT- holdet starter op i dag efter en længere pause fra undervisningen, da det ikke har været muligt at være i lokalet på grund af renovering af tag, vinduer, vægge m.v.

Aflysning af IT.
Der er ingen IT- undervisning på onsdag den 6. marts, da vi skal bruge lokalet til dem som spiller kort m.m.

Forårsfest den 6. marts:
Der er forårsfest den 6. marts. Det er sidste frist for tilmelding i dag kl. 12.00. Pris 200,00 kr.

Fornyelse af kontingent:
Det er sidste frist for fornyelse af kontingent til seniorklubben i morgen den 29. februar. Hvis der er nogen der er i tvivl om, om de har betalt, så er muligheden der for at spørge Peter.

Dem vi ikke har hørt fra senest den 29. februar, vil blive slettet som medlemmer.
Prisen for medlemskab er 75 kr. pr. person for 1 år.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 21.2.24

Der var i dag mødt 59 medlemmer til kaffe, rundstykker, morgensang og forskellige aktiviteter.
I dag var der nogle grupper, som havde fået nye spillere med. Det er dejligt at se, når der er forfald i en gruppe, hvordan I så er hjælpsomme fra andre grupper til at hjælpe med, at alle får en god formiddag.    I dag sang vi nr. 29 og nr. 169.

Meddelelser:
Velkommen

Der blev budt velkommen til et nyt medlem Flemming Juul Jensen.

Kontingent:
Der ligger fortsat medlemskort, som ikke er fornyet. Det er sidste frist den 29. februar for fornyelse. Fornyelsen koster 75 kr. for hele året. I kan betale i klubben på onsdag eller til Peter på mobilepay på tlf. 50435073.
Med den alder de fleste af os har, er det tilladt at glemme, så hvis I ikke kan huske, om I har fornyet jeres medlemskort, så spørg os endelig.

Man bliver automatisk slettet, hvis medlemskabet ikke er fornyet den 1.3.24.

IT- undervisning:
På onsdag den 28. februar er det aftalt med underviserne, at vi har IT- undervisning igen. Lokalerne er endnu ikke helt i orden, men vi har fået lov til at rydde op og gøre rent, så vi kan bruge lokalet igen.
Da der er forårsfest den 6. marts, vil der ikke være IT- undervisning den dag.
Vi beklager meget de gener, der følger med reparationen af lokalet.

Badminton:
Vi har et hold med 22 (23) deltagere i badminton. Der bliver spillet i hallen hver fredag fra kl. 9 til 10. Der er god stemning, og der bliver byttet rundt. Der flyver mange sjove kommentarer rundt i lokalet. Hygge er meget vigtigt for os; men vi skal selvfølgelig helst have sved på panden også. Efterfølgende er der kaffe i cafeteriaet. Ofte er der lidt godt til ganen, da fødselsdage ikke skal forbigås.
Kom frisk! Der er altid plads til nye medlemmer. Medbring ketsjer og indendørssko, så kører det.

Forårsfest den 6. 3.24. Se plakaten, tryk her.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 14.2.24

Der var i dag mødt 57 medlemmer til morgenkaffe, sang, rundstykker og efterfølgende hygge med forskellige spil og snak. Det er så hyggeligt at høre, hvordan I hygger jer rundt om ved bordene med jeres spil og snakken. Det giver også nogle sjove oplevelser for os andre ind i mellem, at I får grinet lidt over og af hinanden.
I dag sang vi nr. 26 og 186 fra den røde sangbog.

Velkommen
Der er i dag mødt et nyt medlem: Flemming Juel Jensen. Velkommen til Flemming.

Meddelelser:
Kontingent:
Kontingent kan fornyes frem til og med den 29. februar 2024. Prisen er 75 kr. pr. person for 1 års medlemskab.

Forårsfest. Se mere her.
Fællesspisning på plejehjemmet:
Den 20. februar er der fællesspisning på plejehjemmet for beboere, pårørende, aktivitetsråd, frivillige og pensionister. Tilmelding til Birgit senest den 15. februar på tlf.27641477. Prisen er 120 kr. pr. person.
Husk at medbringe drikkevarer og service.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev fra 7.2.24

På denne dejlige solskinsdag er der mødt 57 personer til morgenkaffe, sang og spil.
I dag er IT aflyst på grund af vandskade.

Velkommen
Der blev budt velkommen til 3 nye medlemmer, nemlig:
Jeanette Larsen,
Lisbeth og Bruno Schjødtz.
I dag sang vi nr. 128 og nr. 201 fra den røde sangbog.

 Meddelelser:
Dilettant:
10. februar er der dilettant i Gelsted Forsamlingshus kl. 12.30.
Prisen er 75 kr.
Billetter kan købes i dag frem til middag. Derefter er det ikke muligt at købe billetter.

Fællesspisning på Gelsted Plejehjem:
Den 20. februar er der fællesspisning for beboere, pårørende, aktivitetsråd, frivillige og pensionister.
Prisen er 120 kr. Tilmelding senest den 15. februar til Birgit på tlf.: 27641477.

Kontingent:
Det er fortsat muligt at forny sit kontingent frem til den 29. februar. Prisen er 75 kr. pr. pers. Kan fornyes her i klubben eller ved Peter på mobilepay. 50435073

Forårsfest:
Den 6. marts er der forårsfest i Gelsted Seniorklub kl. 12 til 16.
Underholdning: Hans Henrik fra Assens.
Prisen for mad og underholdning er 200 kr.
I kan tilmelde jer fra på onsdag den 14. februar i klubben eller ved Peter på mobilepay: tlf. 50435073
Der kommer mere om menu og underholdning senere.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 31.1.24

Der blev budt velkommen til de 70 seniorer, der var mødt til fælles morgensang, kaffe og rundstykker. Nogle blev tilbage til kortspil og andre spil, samt til undervisning på IT-holdet. Snakken går lystigt før morgenkaffen men også under og efter kaffen. Dejligt med så mange glade seniorer, der holder sig i gang.
I dag sang vi nr. 5 og nr. 171 fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Syng sammen aften:
Den 31.1.24 kl.19.00 i Gelsted Sognehus. Alle er velkommen.

Dilettant:
Den 10. februar er der Dilettant i Gelsted forsamlingshus kl. 12.30. De opfører ”Lauras økologiske dating og wellness” Prisen er 75 kr. for billetter pr. person. Der serveres kaffe, boller og kage. Billetterne kan købes i klubben eller på mobilpay til Peter. Tlf: 50435073

Kontingent:
Det er fortsat muligt at forny sit abonnement til Gelsted Seniorklub frem til den 29. februar. Prisen er 75 kr. pr. person. Kan købes her i klubben om onsdagen eller ved indbetaling til Peter på mobilpay på tlf.: 50435073

Busbanko:
Den 4.2.24 er der busbanko på Gelsted Plejehjem kl. 14.00. Banko er til gavn for beboernes bustransport.

Efterlysning af frakke:
Der er en som er kommet til at tage Anne Sofies frakke på hjem i stedet for sin egen. Anne Sofies frakke er sort med tigermønster ned midt på ryggen.
Der hænger en sort damefrakke i seniorklubben.
Anne Sofie vil blive meget glad, hvis hun kan få sin frakke byttet tilbage igen.

På bestyrelsens vegne. Inge

Nyhedsbrev den 24.1.24

Der var i dag mødt 68 seniorer til morgenkaffe, sang, rundstykker samt spil bagefter.
I dag er der delt et lille glas rundt. Den glade giver er Jytte Drøge, der er fyldt 80 år den 19. januar. Jytte ønskes et stort tillykke med dagen.
Der blev først sunget fødselsdagssangen. Derefter sang vi nr. 140 ”op al den ting som gud har gjort” og nr. 98 ”jeg ved hvor der findes en have så skøn” Begge sange er fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Syng sammen aften:
31 januar er der syng sammen aften kl. 19.00 i Gelsted Sognehus. På bordene er der lagt sedler, som I gerne må tage med.

Dilettant:
Der er Dilettant den 10. februar i Gelsted Forsamlingshus kl. 12.30. Billetter kan købes her i klubben fra i dag. Prisen er 75 kr. pr. person. Forestillingen hedder:
”Lauras økologiske dating og wellness center.”
Resume:
I stykket møder vi landmanden Ernst, som ser en forretningsmulighed, da han sælgerskrot til en antikvitetsforhandler i København.
Han opretter derfor et dating- og wellnesscenter i sin kones navn; men tiltrækker et svindlende ægtepar på flugt.
Sofus Betjent er tæt på, men den naive nabo Anders og plejehjemsbeboeren Katrine spiller afgørende roller i at bringe bedragerne til ansvar.
Kom og se, hvordan det ender.

Kontingent:
Kontingentet kan fornyes frem til den 29. februar 2024. Pris pr. person er 75 kr. Kan købes i seniorklubben om onsdagen eller på mobilpay ved Peter på tlf.: 50435073

Mandagshold:
I mandags den 22.1.24 startede mandagsholdet op igen. Det er Bruno, som forestår arbejdsholdet/ arbejdsopgaverne som der skal udføres. Vi håber, der er flere, som har lyst til at give en hånd med på mandagsholdet. Den indtægt vi har ved det i seniorklubben går til betaling af husleje for seniorklubbens lokaler. Holdes samles kl. 09.00 hver mandag. I får kaffe og ostemad i løbet af formiddagen.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 17.1.24

Der blev budt velkommen til 43 fremmødte seniorer på den morgen fyldt med sne.
I dag sang vi nr. 23 og nr. 24 fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Dilettant:
Gelsted Seniorklub er inviteret til dilettant den 10. februar 2024 kl. 12.30 i Gelsted Forsamlingshus.
Dilettantforeningen opfører ”Lauras Økologiske dating og wellness center”. Instruktør: Karsten Fischer.
Der vil være forestilling, kaffe, lagkage og boller for den beskedne pris af 75 kr. pr. person.
Fra onsdag den 24. januar kan der købes billetter i klubben.
Efter kaffen er der mulighed for at købe lotto til 20 kr. pr. bdt. Lotto sælges på stedet.

Hjemmesiden:
www.gelstedseniorklub.dk
Husk at se på den flotte hjemmeside, som Aage Scheel står for. Her kan du finde alt vedrørende Gelsted Seniorklub.

Kontingent:
Der er fortsat mulighed for at forny sit kontingent frem til den 29. februar.
Prisen: 75 kr. pr. person.
Kontingentet kan fornyes her i klubben eller på mobilpay ved Peter på tlf. 50435073.

Mandagsholdet:
”så er det ganske vist”
Mandagsholdet begynder igen den 22.01.24 kl. 09.00.

Fra på mandag den 22.1.24 kl. 09.00 starter mandagsholdet op igen. Bruno har sagt ja til at komme og stå for arbejdsopgaverne. Vi håber, der er flere af jer, som har lyst til at deltage på mandagsholdet.
Mød op på Holmegården kl. 09.00, så vil Bruno tage imod jer.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 10.1.24

Der var i dag mødt 75 til morgensang, kaffe og rundstykker. Der er i dag et dejligt glas portvin på bordet. Det er Birgit, der giver et lille glas i forbindelse med sin 80års fødselsdag i sidste uge. Birgit ønskes stort tillykke.
I dag sang vi først fødselsdagssangen. Derefter sang vi nr. 27 og nr. 25.

Meddelelser:
Lørdag den 10. februar er der dilettant i Gelsted Forsamlingshus kl. 12.30.
Pris: 75kr inkl. kaffe, boller og lotteri.
Forestillingen hedder: Lauras økologiske dating og wellnesscenter
Instruktør: Karsten Fischer.

Kontingent: Der er fortsat mulighed for at forny jeres medlemskab af seniorklubben frem til den 29. februar. Prisen er 75 kr. for et års medlemskab.
Der er også mulighed for, at I kan indbetale til Peter på mobilpay på tlf.: 50435073 eller betale kontant i klubben om onsdagen.

Parkering:
Der er mulighed for at parkere overfor porten i laden ved indgangen til markedspladsen. Der er kørt sten på, så der skulle være fast grund under bilerne der. Hvis I kører ind til venstre lige før bommen om til genbrugspladsen, så parkerer I det rigtige sted.

På bestyrelsens vegne Inge.

Nyhedsbrev den 3.1.24

Der er i dag mødt 61 seniorer til vores første klubdag i 2024. Der er i dag en lille en på bordet som seniorklubben giver og det med ønsket om et godt nytår til alle.

Jeg fik i dag fornøjelsen af at spille kort med nogen andre end jeg plejer. Det er nu meget sjovt, og så lærer vi også, at kort kan spilles på mange måder, selv om det er det samme, vi spiller (Lige Ud). Tak for hyggeligt samvær og sjove spil.

I dag sang vi nr. 4 Morgenstund har guld i mund og nr. 79 Vær velkommen fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Der blev budt velkommen til 2 nye medlemmer. Lotte Henriksen og Bjarne Hansen.

Kontingent.
Fra i dag og frem til 29 februar er der mulighed for fornyelse af sit medlemskontingent, hvis I ønsker det. Prisen er 75 kr. for et år. Der kan betales i klubben om onsdagen både med kontanter eller mobilepay til Peter. Peter har tlf. nr. 50435073 Husk at skrive besked om, hvad pengene dækker.

 Parkering:
Der er kommet en opfordring fra et af medlemmerne vedr. parkering. Der blev opfordret til, om der kunne parkeres lidt tættere på hinanden på parkeringspladsen, så der er plads til flere på p-pladsen foran klubben.

Godt nytår!

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 13.12.23

Der var i dag mødt 39 seniorer op til morgensang, rundstykker og spil. Det er igen blevet lidt snevejr, og det passer rigtig godt med at vi i dag skal afholde vores julefrokost.
I dag synger vi nr. 70 og 77 fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Fornyelse af medlemskort:
I perioden fra den 3. januar til den 29. februar kan I forny jeres medlemskort. Prisen for et år er 75 kr. Beløbet kan indbetales til Peter på mobilpay tlf. 50435073. I kan også betale for medlemskortet kontant i klubben om onsdagen eller på vores bankkonto 6880 1078483. Husk at sætte navn på, når I indbetaler i banken.

Opstart efter nytår:
Gelsted Seniorklub starter op igen med klubdage den 3. januar 2024 kl. 09.00, hvor der vil være morgenkaffe, sang med efterfølgende spil af forskellig slags samt IT- undervisning.

Badminton:
Badminton begynder igen fredag den 5. januar 2024 efter at have holdt juleferie.
Fredag den 15.12 er der juleafslutning i badmintongruppen fra kl. 10.

Julefesten:
I år var der mødt 80 festklædte seniorer op til julefrokosten. Der var dækket flot op med blomster, lys og juletræ for at gøre det hele så hyggeligt som muligt.
Maden fik vi igen i år fra Kokken og Jomfruen. Det var en traditionel julefrokost med sild, lune retter og kolde retter samt risalamande til dessert.

Festen begyndte med at Gelsted Skoles kor gik Luciaoptog for os og efterfølgende sang forskellige julesange i ca. ½ time. De var rigtig dygtige, og det lød rigtig flot. Stor tak til Luciakoret og deres sanglærer Sofie Amalie.
Der var kage, sodavand og godter til dem efter deres optræden.

Vi fortsatte selv med en sang, mens der blev sat mad på bordet, så vi kunne begynde festen for de fremmødte seniorer. Der var fra begyndelsen en god stemning og snakken gik lystigt hen over bordene. Der blev også sunget et par sange i løbet af dagen, mens vi fik ryddet af bordene og dækket op igen med dessert og kaffe.
Vi havde som sædvanlig Ronalds Lotteri, hvor der blev udloddet 30 gevinster bestående af chokolade, kaffe og vin.

Tak:
Tak til Carsten Sørensen og Steen Blåkilde for at hjælpe med maden og køkkentjansen i forbindelse med serveringen. Tak til alle jer som gav en hånd med ved oprydning og efterfølgende rengøring, og tak til bestyrelsen for deres engagement i seniorklubben.
Tak til alle for at have taget det gode julehumør med.
Vi sluttede dagen af med at synge ”En dejlig dag”.

I og jeres familier samt alle vores medlemmer ønskes en rigtig glædelig jul og godt nytår.

På bestyrelsens vegne Inge.

Nyhedsbrev den 6.12.23

Der var i dag mødt 59 ivrige seniorer til morgensang, morgenkaffe og rundstykker. Det er dejligt når så mange har trodset snevejret og er mødt op i seniorklubben. Det gjorde ikke dagen ringere, at Bent Jessen gav en lille en til halsen i anledning af sin 85års fødselsdag. Stort tillykke til Bent.

Da vi jo er gået ind i julemåneden, har vi fået et juletræ, som er blevet pyntet her til morgen. Dejligt med noget pænt at se på.

I dag sang vi først fødselsdagssangen. Derefter sang vi nr. 65 og nr. 67 fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Julefrokost den 13.12.23
Mad: Traditionel julefrokost + risalamande.
Underholdning til julefrokosten er skolens luciakor.

Tilmelding og betaling (dog senest den 6. december kl. 12) til Peter på: 5043 5073
Pris: 200 kr. pr. person
Ved afmelding efter denne dato, gives der ikke penge tilbage.

Aflysning af IT – undervisning:
IT- undervisningen aflyses den 13.12.23 da vi skal bruge it-lokalet til kortspil, og andre spil, mens der bliver dækket op i salen til julefest.
På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 29.11.23

Velkommen til Gelsted Seniorklub. Jeg håber, I alle får en god dag.
Der er i dag mødt 73 til kaffe, rundstykker, morgensang, IT og kortspil samt andre aktiviteter.
I dag tog vi hul på julesangene og sang nr. 57 og nr. 60 fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Kør selv tur 10. juni 2024. (aktivitetsgruppen)
Først vil Lisbeth fortælle om en tur, de planlægger til Mandø mandag den 10. juni 2024. Mandø er er ø, der ligger mellem Rømø og Fanø. Der skal køres i traktorbus ad ebbevejen, en tur på 45 min. Der er guidet rundvisning på øen ca. 1 time. Derefter hygges der med en to retters menu på restaurant Vadehavet.
Pris: for 2retters middag, guidet rundtur og kørslen til Mandø er 259 kr.
Der er kørsel i egne biler, og der betales 50 kr. til chaufføren.
Det er ”først til mølle princippet”.
Man betaler først for turen i maj måned. Lisbeth har en liste, hvor man kan skrive sig på. På nuværende tidspunkt er der 34 tilmeldte. Lisbeth skal give besked om i næste uge, hvor mange der ca. kommer med på turen, så tilmelding kan nås endnu.
Tilmelding og betaling til Lisbeth Tjørnehøj på 40162722. Endeligt program kommer senere.

Lucia 2019

Julefrokost den 13.12.2023 kl. 12.00.
Mad: Traditionel julefrokost + risalamande.
Underholdning til julefrokosten er skolens luciakor.
Tilmelding og betaling (dog senest den 6. december kl. 12) til Peter på: 5043 5073
Pris: 200 kr. pr. person
Ved afmelding efter denne dato, gives der ikke penge tilbage.

Aflysning af IT-undervisning:
IT aflyses den 13.12.23, da vi skal bruge lokalerne til kortspil og andre spil, mens bordene bliver dækket op til julefrokost.

Parkering fra 4.12.23
Fra den 4.12.23 vil det ikke længere være muligt at parkere bag ved seniorklubben og benytte bagtrappen op til lokalerne, da genbrugspladsen vil være lukket, og bommen derfor vil være låst. Hvis der mangler parkering i gården foran klubben, er der mulighed for at benytte græsmarken overfor Holmegården.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 22.11.23.

Godmorgen og velkommen til denne frostklare formiddag i seniorklubben.
Der er i dag mødt 69 seniorer til sang, kort, snak og hygge med kaffe og rundstykker. I dag sang vi nr. 5 og nr. 197. Tak til Anne Grethe for musikken.

Meddelelser:
Kør selv tur 10. juni 2024. (aktivitetsgruppen)
Først vil Lisbeth fortælle om en tur, de planlægger til Mandø mandag den 10. juni 2024. Mandø er er ø, der ligger mellem Rømø og Fanø. Der skal køres i traktorbus ad ebbevejen, en tur på 45 min. Der er guidet rundvisning på øen ca. 1 time. Derefter hygges der med en to retters menu på restaurant Vadehavet.
Prisen for 2retters middag, guidet rundtur og kørslen til Mandø er 259 kr.
Der er kørsel i egne biler, og der betales 50 kr. til chaufføren.
Det er” først til mølle princippet”. Man betaler først for turen i maj måned. Lisbeth har en liste, hvor man kan skrive sig på onsdag den 29. november 2023. Spørgsmål vedr. turen rettes til Lisbeth Tjørnehøj på tlf. 40 16 27 22. november 2023. Endeligt program kommer senere.

Julefrokost den 13.12.2023 kl. 12.00.
Der er julefrokost i seniorklubben den 13.12.23. kl. 12.00. Prisen er 200 kr. pr. person. Sidste tilmeldingsfrist er den 6.12.23 kl. 12.00. Ved afmelding efter denne dato, gives der ikke penge tilbage.

IT-Holdet:
Jeg vil gerne bede jer om at tage jeres kaffekopper med ind i IT-lokalet, hvis I vil have kaffe, mens I undervises.

Aflysning af IT-undervisning:
IT aflyses den 13.12.23, da vi skal bruge lokalerne til kortspil og andre spil, mens bordene bliver dækket op til julefrokost.

Foredrag med Kim Jacobsen (Præst i Gelsted)
Kim holdt et forrygende godt og inspirerende foredrag om hans tid som baggårdsdreng i Vejle, og til hvor han nu er havnet som præst i Gelsted. Det er ikke uden” bump ”på vejen, at Kim er blevet det, han er i dag.  Han er vokset op i et hjem, hvor faderen var alkoholiseret. Han var meget sammen med gårdens drenge. Friheden fandt de på tagene rundt omkring, hvor han boede, og den største frihed var, når de 4 drenge tog ned i Vejle Ådal. De lavede tømmerflåder og sejlede med. På det tidspunkt var de ikke bevidste om, hvor farligt det var at sejle rundt der, og en dag strandede de, lige før de nåede Vejle Fjord, hvor de så måtte hentes hjem fra.
Kim fortalte varmt om sin mormor og morfar, som han havde et godt forhold til. Han kunne selv tage bussen fra Vejle og til morforældrenes hjem. Kim læste meget billedbøger hos morforældrene og beskrev, hvordan han synes, hyggen bredte sig, når duften af mormorens mad blandet med morfarens piberøg den bredte sig.
Kim fortalte om sin første forelskelse som var i frk. Smith, der var hans dansklærer i første klasse. Forelskelsen varede, indtil der kom en mand i en Taunus 17M og hentede hende i skolen. De blev senere gift: Han har været igennem flere skoleforløb, folkeskolen, HF – voksenuddannelse, ansat ved Fønix som arbejdsmand, forsøgt sig som sportsjournalist på Vejle Amts Folkeblad, for til sidst at ende med teologistudiet, som tog 7 år. Kim var udsendt flere gange – var fx 6 år i Antwerpen.
Kim arbejdede ved livgarden som cheffeltpræst og sad derfor ved bord sammen med dronningen. Kim fik lov at tænde dronningens gigaret.
Kim er nu endt som præst i Gelsted, og det er vi glade for.

Tak til Kim for foredraget.

På bestyrelsens vegne. Inge

Nyhedsbrev den 15.11.23

Der blev budt velkommen til det ugentlige møde i Gelsted Seniorklub. Der var i dag møde 68 medlemmer som også sang med på nr. 168 og 126 fra den røde sangbog.
Det er så dejligt livsbekræftende at gå rundt og hør hvordan der bliver snakket ved kaffebordene og senere på formiddagen var der spil med snak og grin til. Det er så hyggeligt at høre når folk morer sig over et sjovt spil kort.

Meddelelser:
Foredrag:
onsdag den 22.11.23 kl. 14.15. Det er vores lokale præst Kim Jacobsen, der kommer og fortæller om sin barndom og frem til nutiden.

Temaet er: ”Fra baggårdsknægt og til kaffe med dronningen”.
Der serveres kaffe og kage i pausen.
Pris: 25 kr.
Tilmelding (senest 21.11) og betaling til Peter på: 5043 5073 eller kasserer@gelstedseniorklub.dk

Julefrokost den 13.12.23
I år er der julefrokost den 13. december kl. 12.00. i seniorklubbens lokaler.

→ Marinerede hvide sild med løgringe, kapers og karrysalat
→ Paneret rødspættefilet med grov remoulade og citron
→ Æg pyntet med rejer – hertil mayonnaise og citron
→ Flæskestegspålæg med rødkål
→ Hjemmelavet hønsesalat med bacon
→ Friskbagt leverpostej med champignoner og bacon
→ Glaseret juleskinke med grønlangkål
→ Frikadeller med agurkesalat
Dessert: Risalamande med kirsebærsovs.

Tilmelding og betaling
(senest onsdag den 6.12 kl. 12)
Til Peter på: 5043 5073 eller kasserer@gelstedseniorklub.dk
Pris: 200 kr.
Ved afbud efter 6.12 gives der ingen penge retur.

NB:  Parkering fra 4. 12. 23   NB.

Fra den 4.12.23 vil det ikke længere være muligt at parkere bag ved seniorklubben og benytte bagtrappen op til lokalerne, da genbrugspladsen vil være lukket og bommen derfor vil være låst. Hvis der mangler parkering i gården foran klubben, er der mulighed for at benytte græsmarken overfor Holmegården.

På bestyrelsens vegne. Inge

Nyhedsbrev den 8.11.23

Der er i dag mødt 68 seniorer til morgensang, kaffe og rundstykker. I dag sang vi nr. 9 og nr. 177.
Tak til Anne – Grethe for musikken.
Der er godt gang i kortspillet, hvor der bliver snakket og grinet en del. Der bliver også snakket om stort og småt i den lille aktivitetsgruppe, hvor der også sker planlægning af ”kør selv ture”.
It er kommet godt fra start med god vejledning af Jørgen og Aage.

Meddelelser:
Foredrag:
onsdag den 22.11.23 kl. 14.15. Det er vores lokale præst Kim Jacobsen, der kommer og fortæller om sin barndom og frem til nutiden.

Temaet er: ”Fra baggårdsknægt og til kaffe med dronningen”.
Der serveres kaffe og kage i pausen.
Pris: 25 kr.
Tilmelding (senest 21.11) og betaling til Peter på: 5043 5073 eller kasserer@gelstedseniorklub.dk

Julefrokost den 13.12.23
I år er der julefrokost den 13. december kl. 12.00. i seniorklubbens lokaler.

→ Marinerede hvide sild med løgringe, kapers og karrysalat
→ Paneret rødspættefilet med grov remoulade og citron
→ Æg pyntet med rejer – hertil mayonnaise og citron
→ Flæskestegspålæg med rødkål
→ Hjemmelavet hønsesalat med bacon
→ Friskbagt leverpostej med champignoner og bacon
→ Glaseret juleskinke med grønlangkål
→ Frikadeller med agurkesalat
Dessert: Risalamande med kirsebærsovs.

Tilmelding og betaling
(senest onsdag den 6.12 kl. 12)
Til Peter på: 5043 5073 eller kasserer@gelstedseniorklub.dk
Pris: 200 kr.
Ved afbud efter 6.12 gives der ingen penge retur.

NB: Parkering fra 4. 12. 23 NB.

Fra den 4.12.23 vil det ikke længere være muligt at parkere bag ved seniorklubben og benytte bagtrappen op til lokalerne, da genbrugspladsen vil være lukket og bommen derfor vil være låst. Hvis der mangler parkering i gården foran klubben, er der mulighed for at benytte græsmarken overfor Holmegården.

På bestyrelsens vegne. Inge

Nyhedsbrev den 1.11.2023

Velkommen til Gelsted Seniorklub på denne frostkolde 1. dag i november. Jeg håber, I alle får en god dag.
I dag synger vi nr. 128 og nr. 167 fra den røde sangbog. Tak til Anne-Grethe for musikken.

Velkommen
til nyt medlem Dorthe Ahrnkiel

Meddelelser:
Foredrag onsdag den 22.11.23 kl. 14.15.
Det er vores lokale præst Kim Jacobsen, der kommer og fortæller om sin barndom og frem til nutiden.
Temaet er: ”Fra baggårdsknægt og til kaffe med dronningen”.
Der serveres kaffe og kage i pausen.
Pris: 25 kr.
Tilmelding (senest 21.11) og betaling til Peter på: 5043 5073 eller petersandberg@mail.dk

Julefrokost den 13.12.23
I år er der julefrokost den 13. december kl. 12.00. i seniorklubbens lokaler.

→ Marinerede hvide sild med løgringe, kapers og karrysalat
→ Paneret rødspættefilet med grov remoulade og citron
→ Æg pyntet med rejer – hertil mayonnaise og citron
→ Flæskestegspålæg med rødkål
→ Hjemmelavet hønsesalat med bacon
→ Friskbagt leverpostej med champignoner og bacon
→ Glaseret juleskinke med grønlangkål
→ Frikadeller med agurkesalat

Dessert: Risalamande med kirsebærsovs.

Tilmelding og betaling (senest onsdag den 6.12 kl. 12) til Peter på:
5043 5073 eller petersandberg@mail.dk.
Pris: 200 kr.
Ved afbud efter 6.12 gives der ingen penge retur.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 25.10.23

Godmorgen og velkommen til jer alle i Gelsted Seniorklub. Der var i dag mødt 75 seniorer. Alle borde var fyldt op, og det er jo dejligt.
I dag sang vi nr. 1 og nr. 171 fra den røde sangbog.

IT- holdet
Det er i dag, at IT – undervisningen begynder igen i Seniorklubben. Undervisningen er godt ledet af Jørgen og Aage. Velkommen også til alle jer fra IT-holdet.
Der er tilmeldt 15 elever til IT denne sæson. Det nye hold består af kursister fra sidste år samt enkelte nye, så det er en fin blanding.

Ved afslutningen forår 2023

Velkommen til 3 nye medlemmer
Der er mødt 3 nye medlemmer i dag, nemlig Arne Møller, Dorthe Ahrnkiel og Aksel Hansen.

Meddelelser:
Husk Gelsted Borgerforening afholder Vildtaften på Holmegården fredag den 3. november kl. 18.
Tilmelding senest fredag den 27. oktober kl. 20 på:
e-mail: kontakt@gelsted-bf.dk eller sms til 2037 1315

God dag til alle.
På bestyrelsens vegne Inge.

Nyhedsbrev den 18.10.23

Der blev budt velkommen ti seniorklubben på denne efterårsdag til 52 medlemmer, som er friske på morgensang, rundstykker og efterfølgende spil. Alle de fremmødte var kommet godt hjem efter Løvfaldsfesten.
I dag sang vi nr. 55 og nr. 83 fra den røde sangbog.

Meddelelser:
I dag var der gravearbejde i forbindelse med vores parkeringsplads, da der skal lægges fjernvarme ind på Holmegården. De har lovet, at de er færdige med arbejdet inden næste onsdag.
IT:
Velkommen til en ny sæson med IT i Gelsted Seniorklub Vejleder: Jørgen Hollænder Jensen Medhjælp: Aage Scheel Hansen Pris: kr. 150 for hele sæsonen. Betales til Peter på: 5043 5073.
Start:
onsdag den 25. oktober kl. 9.30 Sted: Seniorklubbens lokaler, Søndergade 80, 5591 Gelsted. Tilmelding til Anne på tlf.2162 6396 eller e-mail: sekretær@gelstedseniorklub.dk
Dagen i Gelsted Seniorklub starter kl.9 med morgenkaffe og rundstykker. (pris 20 kr.). Hvis man ikke ønsker morgenkaffe og rundstykker, så begynder undervisningen kl. 09.30. Vel mødt til en ny og spændende sæson med IT i Gelsted Seniorklub!

Deltage ved IT/EDB sidste sæson.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 11.10.23

Der var mødt 39 personer til morgensang, kaffe og rundstykker. Vi sang nr. 198 og nr. 47 fra den røde sangbog. Kortspil foregår i lokalet ved siden af, da der skal dækkes op til løvfaldsfesten, som begynder kl. 12.00 her i seniorklubbens lokale.

BILLEDER FRA LØVFALDSFESTEN SE HER.

Løvfaldsfest:
Der var mødt 69 glade og festklædte seniorer til Løvfaldsfesten.
Allerede fra kl. 11 begyndte gæsterne at finde sig en plads. Bordene var smukt pyntet med efterårsblomster, grå duge og flot foldede rosa servietter.
Alt var klar, og kl. 11.50 kom de fra Kasper (Aarup Kro) med de mange wienerschnitzler med brasede kartofler, ærter, peberrod og ”drengen”. Alt var meget velsmagende. Schnitzlerne var kæmpestore, så vi skar dem over før servering. Ingen klarede at spise en hel schnitzel.
Desserten var gammeldags æblekage, som Nete havde lavet. Alt var meget vellykket.
Birgit Holm + Per gav en lang række numre, og de var rigtig gode til at få folk med. Alle sang med på de skønne sange. Stemningen var helt i top. Folk roste mad og underholdning i høje toner.
Ronald stod for lotteri, og der var som sædvanen tro 30 gevinster.
TAK:
Tusind tak til alle I dejlige, og flittige hjælpere, og tak til alle I glade festdeltagere.

Meddelelser:
IT-opstart
IT starter op igen den 25.10.23 kl. 09.30. Det er Jørgen Hollænder, der er vejleder og Aage Scheel Hansen er medhjælper.

Vildtaften
Den 3. november kl. 18 afholder Gelsted Borgerforening vildtaften.
Tilmelding (senest den 27.10.23 kl. 20): Tomas på: 20371315 eller på: kontakt@gelsted-bf.dk

PÅ bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev fra 4. 10. 23

Der var i dag mødt 51 seniorer på denne første onsdag i oktober. Jeg håber, I alle er kommet godt over udflugten i sidste uge, og til jer der ikke var med på udflugt, at I havde en god dag i seniorklubben. Der var en rigtig god stemning med kortspil, og andre spil. Dejligt at der er nogen, der får sig nogle glade timer.

I dag synger vi to sange fra det grønne sanghæfte. Det er nr. 20 og nr. 10.

Meddelelser:
Løvfaldsfest
på onsdag den 11. oktober kl. 12.00. (sidste frist for tilmelding og betaling i dag den 4.10.
Underholdning: Birgit Holm Hansen + Per,
 
Menu: Wienerschnitzel + æblekage.

Pris: 200 kr. pr. person
Husk hvis der er nogen der melder afbud efter sidste tilmelding, så vil der ikke være tilbagebetaling af pengene, da vi jo har en aftale, der hvor maden er bestilt, og skal betale for det antal kuverter, der er bestilt til.

IT- opstart:
IT starter op igen den 25. oktober kl. 09.30. Det er Jørgen Hollænder, der er underviser og Aage Scheel assisterer Jørgen i undervisningen. Vi glæder os til at se jer alle på IT-holdet igen.

På bestyrelsens vegne. Inge.

Nyhedsbrev den 27.9.23

Seniorklubmøde:
På denne dejlige solrige og varme septemberdag var der i dag mødt 23 seniorer til morgensang morgenkaffe, og spil.
Vi sang nr. 4 og nr. 54 fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Løvfaldsfest:
Der afholdes løvfaldsfest den 11. oktober.
Prisen er 200 kr. pr. person.
Menu: Wienerschnitzel med brasede kartofler, smørsauce, ærter og wiener garniture + kaffe med sødt.
Underholdning: Birgit Holm Hansen + Per.

Tilmelding og betaling til Peter Svensson på tlf. 50435073.

Foredrag:
Foredraget den 4. oktober er udsat, da foredraget ikke er helt klar endnu.
Vi forsøger at få foredraget klar til onsdag den 15. november. Der kommer mere om det, når det er afklaret.

Tvillingegården:
Søndag den 8. oktober kl. 14.00 er der festlig musikalsk underholdning.
Tilmelding på tlf. 21271990

Busudflugt:   Se billeder her
Der var mødt 50 glade og forventningsfulde seniorer til busudflugt. De havde medbragt det gode vejr lige fra morgenstunden. Vi kørte med Haarby Busser fra Holmegaarden kl. 08.30. De havde sendt en hel ny bus til os. Vores chauffør Karsten var fantastisk til at køre bussen. Han fik afprøvet sin kunst i at bakke med bussen på smalle veje og igennem alléer.
Vores første stop var en rasteplads ved Ringe, hvor vi fik kaffe og rundstykker samt en lille en til halsen.
Turen gik til Tranekær slot, hvor vi fik en rundvisning på slottet. Det var slotsfruen selv, der fortalte om slottet og familiens historie. Det var meget interessant og spændende at høre om, og spørgelysten var stor.
Efter besøget på Tranekær Slot kørte vi stil Brejning Mølle, hvor vi fik en fantastisk middag bestående af kalvekød, sødt, surt, kartofler og rigtig god sovs til. Desserten var islagkage.
Vi sluttede dagen af med en sejltur på Svendborgsund. Vi gik om bord på M/S Helge i Troense, og derfra sejlede vi en rundtur i ca. 1 1/2 time.
Der var nogle af os, der var så heldige at se marsvinene, der svømmede lige omkring båden. Et flot syn at se dem springe op over vandet. Under turen blev der indtaget kaffe og hjemmebagt kage lavet af Nete og Anne.Alt i alt en rigtig god tur, og vi var tilbage i Gelsted kl. 17.00.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 20.09.23.

Velkommen til Gelsted Seniorklub på denne regnfulde dag. I dag var mødt 63 personer til kaffe og rundstykker. Kaffe og rundstykker er gratis i dag, da vi efter morgenkaffen afholder generalforsamling.
I dag sang vi nr. 186 ”Husker du vor skoletid” og nr. 233. ”Pensionistsangen” begge sange er fra den røde sangbog.

Meddelelser:
Generalforsamling:
I dag er der generalforsamling efter morgenkaffen. Når vi er færdig med den, er der mulighed for kortspil, og andre aktiviteter.

Foredrag: Foredraget den 4. oktober er udsat, da vi ikke har fået helt afklaret endnu med foredragsholder. Der kommer mere om det, når det er afklaret.

Busudflugt på onsdag:
27. september er der busudflugt.
Da vi desværre har fået et par afbud, er der 2 ledige pladser på turen til Langeland.
Prisen er 350 kr. pr. person. Da det er på onsdag vi skal afsted, skal I huske at betale for turen nu. (se mere om programmet). husk vi kører fra Holmegaarden præcis kl. 8.30. Hvis der sidder nogen, som kunne tænke sig at indtage de sidste 2 pladser i bussen, så kan I kontakte Peter Svensson på tlf. 50435073 for tilmelding og betaling.

Program for turen:
Kl. 8.30 Afg. Holmegaarden. Pause med kaffe og rundstykker undervejs.
Kl. 10.20 ank. til Trankær Slot
Kl. 10.30 Rundvisning v/ Mette Ahlefeldt -Laurvig
Kl. 12 Bussen fortsætter til Bregninge Mølle
Kl. 12.45 2-retters menu, som er kalvesteg + is.
Kl. 14 Afg. til Troense
kl. 14.30 Sejlads med M/S Helge til Svendborg
Kl. 16 Ank. Svendborg Havn kl. 16 Bussen kører retur til Holmegaarden
Kl. ca. 17.30 Ank. Holmegaarden

Løvfaldsfest: Der afholdes løvfaldsfest den 11. oktober. Prisen er 200 kr. pr. person.
Menu: Wienerschnitzel med brasede kartofler, smørsauce, ærter og wiener garniture + kaffe med sødt.
Underholdning: Birgit Holm Hansen + Per.

I kan tilmelde jer fra i dag på listen ved Ronald.

Generalforsamling 20.9.23
Der har i dag været afholdt generalforsamling i Gelsted Seniorklub. Bestyrelsen blev genvalgt.
Inge Jensen, Peter Svensson og Ronald Matthiasen. Suppleanterne blev genvalgt. Kim lund som 1. suppleant, og Ib L. Nielsen som 2. suppleant. Poul Christensen blev genvalgt til revisor, og Tage Blond blev genvalgt til revisorsuppleant.

Konstituering: Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig som følger:

Formand:                       Inge Jensen
Næstformand:                Ronald Matthiasen
Kasserer:                       Peter Svensson
Sekretær:                      Anne Friis
Bestyrelsesmedlem:        Agnete Lysholt.

På bestyrelsens vegne Inge Jensen