Løvfaldsfest 5, okt. 22

Løvfaldsfest:

Der var i år tilmeldt 70 medlemmer til Løvfaldsfesten. Maden blev leveret af Kokken og Jomfruen. Her rendte vi så ind i et problem, kalvestegene skulle varmes; men vi kunne ikke tænde ovnene. Stor tak til Carsten Sørensen og Sten Blaakilde for indsatsen. Da ovnene var i gang, kunne vi begynde festen lidt forsinket. Tak til alle jer tålmodige festdeltagere, som måtte vente.
Midt i det hele dumpede musikeren ind, og så fik vi også ham budt velkommen. Han fortalte vittigheder, små historier og sange, som han underholdt med imellem retterne, så vi lige kunne nå at rydde af bordene og få vasket lidt af det op.
Så skulle vi have hovedretten. Havde vi mon en der kunne håndtere de store skinkestege og skære dem ud? Så var Sten klar igen med kokkekniven. Han pyntede fadene fint, og alt så lækkert og indbydende ud.
Den dejlige dessert og kaffen klarede vi uden problemer. Lotto stod Ronald for, og det gik som en leg at få uddelt de 30 gevinster.

Det blev en dejlig fest med masser af festglade mennesker, og både armene og sangstemmerne blev rørt.

Tusind tak til jer alle for den store opbakning til vores arrangementer i seniorklubben. Det er jer, der tegner klubben udad til, og gør det sjovt at være frivillig der.
Tusind tak til jer, som har hjulpet med borddækning, pynt, afrydning, opvask og rengøring, og alt den anden hjælp vi havde brug for ind i mellem.