NYHEDSBREVE FRA ONSDAGSMØDERNE 21-22

Gelsted Seniorklub Nyhedsbreve
fra generalforsamling 2021 til samme i 2022.

Formandens beretning fra generalforsamlingen 2021
Referat fra generalforsamling den 22. sept. 2021.

Nyhedsbrev den 14.9.22.

Der var mødet 58 medlemmer op til kaffe, rundstykker og morgensang med efterfølgende kortspil og snak i aktivitetsgruppen.

Vi sang nr. 4 og nr. 171.

Generalforsamling:

Der afholdes generalforsamling onsdag den 21. september kl. 09.30. Der serveres kaffe og rundstykker fra kl. 09.00.

Løvfaldsfest

Der er løvfaldsfest den 5 oktober kl. 12.00 i seniorklubbens lokaler. Kom og vær med til at nyde den gode mad krydret med sang og god musik.

Der er tilmelding til festen fra på onsdag den 21.9.22. Der er mere om menu og pris næste gang.

Tilmelding til festen kan ske efter generalforsamlingen.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 7 .9. 2022

Velkommen til jer alle i Gelsted Seniorklub. Når vi kigger ud på vejret, så kan vi i dag godt se, at efteråret er på vej. Der var i dag mødt 58 forventningsfulde og glade medlemmer til morgenkaffe og rundstykker.
I dag synger vi nr. 47 og nr. 49. Det var to dejlige sange, hvor der blev sunget godt med hjulpet af klaverspil fra Anne-Grethe. Tak til Anne- Grethe for musikken.
Der var godt gang i snakken ved bordene fra morgenstunden, og senere var der gang i kortspillene.
Generalforsamling:
Der afholdes generalforsamling onsdag den 21. september kl. 09.30. Der serveres kaffe og rundstykker fra kl. 09.00.
Genbrugsbutikken:
Efter aftale med Erik fra genbrugsbutikken har jeg lovet at informere jer om, at de mangler folk i butikken. Dem, som arbejder der, optjener for hver time de er der. Det beløb, de optjener, kan så doneres til en forening efter ønske.
MobilePay: Der er nu lavet en mulighed for at betale til Peter på MobilePay om onsdagen. Der er nogen, som har haft et ønske om det, da det er svært at få fat i kontanter i dag. Peters MobilePay nr. er hængt op på opslagstavlen.
For de medlemmer der ikke har mailadresse er der lagt nyhedsbreve frem på bordet under opslagstavlen. Der ligger også dagsordenen til generalforsamlingen.
På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev onsdag den 31.8.22

Velkommen til seniorklubbens opstart efter sommerferien. Jeg håber, at alle har haft en god lang ferie med godt vejr. Der var i dag mødt 56 glade og veloplagte medlemmer op til en god sæsonstart. Der er en lille en på bordet i dag som velkommen til en ny sæson.

Der var godt gang i kortspillene rundt om i grupperne. Der var både høje meldinger og gode grin rundt om ved bordene.
Og så er der vores gruppe, der holder til i rummet ved siden af IT. De er gode til at planlægge små ture, så som turen til Svelmø. Så hvis man ikke har lyst til at spille kort, er der andre muligheder.
I dag sang vi nr. 1 og nr. 43.

Æret være Flemming Jensens minde. Vi rejser os og holder et minuts stilhed.

Velkommen til 4 nye: De nye medlemmer er: Aage Pedersen, Margrete Trøst, Paul Trøst og Birgit Else Lentz.

Tillykke til Annelise Zavilla med    
de 90 år tirsdag den 30. august.

 


Svelmø

Der har den 7. august været afholdt en udflugt til Svelmø. Der var 25 tilmeldte. De kørte i egne biler til Faaborg. Lisbeth fortalte kort om turen, og om hvordan de kom rundt på øen. Ved udsigtspunktet kunne man se mange af øerne i det sydfynske øhav. De fik serveret øko-bøffer på den overdækkede terrasse på Svelmø. Alt dette kostede kun 250 kr.

Arrangement på Tvillingegaarden: Søndag den 4. september 2022 er der musikalsk underholdning på Tvillingegaarden med Opvaavni, som er et 50 år gammelt orkester. De har rødder i det fynske.
Tilmelding til Ole på: 40404231.(se den vedhæftede fil)

Generalforsamling: Der afholdes generalforsamling i Gelsted Seniorklub onsdag den 21.9.2022 kl. 09.30.
Der serveres kaffe og rundstykker kl. 09.00. (vedhæftet som fil)

Tusind tak:
Tusind tak til alle jer, der har bagt kager, hjulpet til i boden på Gelsted Marked. Tak til alle jer der har været med til at rengøre køleskabe, fixe vand i boden, og pakke alt sammen igen til næste sæson. Tak også til jer, der har hjulpet bestyrelsen med hovedrengøringen af seniorklubbens lokaler i sidste uge.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 22.8.22

Jeg håber I alle har haft en god sommerferie og pause fra seniorklubben.
Vi starter op igen med aktiviteter i seniorklubben onsdag den 31.8.22 kl. 09.00. Der vil være morgensang, morgenkaffe og rundstykker som sædvanlig til en pris af 20 kr.
Husk at seniorbadminton starter op igen på fredag den 26.8.22. kl. 09.00 til 10.00 Det foregår i Gelsted Hallen.
Der er generalforsamling i seniorklubben onsdag den 21. september kl. 9.30. Der er gratis kaffe og rundstykker til generalforsamlingen.
Indkaldelse til generalforsamling er vedhæftet som fil til nyhedsbrevet. Indkaldelsen er indrykket i Gelstedbladet, som udkom den 10. august 2022.
Forslag til generalforsamlingen skal bestyrelsen have modtaget senest 10 dage før generalforsamlingen.
På bestyrelsens vegne
Inge

Nyhedsbrev 15.6.22

Der var mødt 35 personer til morgensang, kaffe og kortspil. Kortspillet foregår i IT-lokalet, da der er grillfest i lokalet om eftermiddagen.
Bjarne gav en lille en til halsen, da han har fødselsdag i dag. Der blev sunget fødselsdagssang samt nr. 206 og 187 fra sangbogen.

Til grillfesten er der mødt 66 personer. Denne gang stod vi selv for underholdningen, som var sange fra sanghæftet. Vi var godt hjulpet af Jørn-Erik til at synge.


Jørn-Erik var grillmester og havde grillet gris og kalv. Kødet smagte dejligt, og det var fantastik stegt og dejlig saftigt. Tilbehøret var nye danske kartofler og grøn salat, som vi selv kunne blande. Agnethe havde lavet en lækker rabarberkage med makroner og flødeskum, som vi fik til kaffen.
Britta og John gav creme til kaffen (Baileys), da de har fejret guldbryllup tidligere på året. Tillykke til Britta og John.
Servicemeddelelser:
Der er Gelsted Marked fra den 19.-21. august. Husk at I fortsat kan deltage i kagebagning og med at tage vagter i teltet med salg af kaffe og kage. Alle, der bager kage, bliver tilbudt 50 kr. pr. kage.
Seniorbadminton starter op igen den 26.august 2022.
Klubmøder starter op igen den 31.8.2022.
Tak:
Tusind tak til alle, der frivilligt har hjulpet med borddækning, foldning af servietter, skåret salat, lavet rabarberkage, taget afrydning af borde og opvasken, og til dem som hjalp os med oprydning og rengøring efter festen.
Tak til Jørn -Erik for grillerierne og hjælpen til sangene efterfølgende.
Tak til Agnethe for det store arbejde med at lave rabarberkage til så mange mennesker.
God sommer:
Alle medlemmer og brugere af seniorklubben samt bestyrelsen ønskes en rigtig god sommer. Nogle af os ses til Gelsted Marked i august og ellers ses vi til en ny sæson den 31.8.2022.
På bestyrelsens vegne
Inge

Nyhedsbrev d. 8.6.22

Der blev budt velkommen til de 49 oplagte seniorer der var mødt til kortspil, hyggesnak og morgenkaffe. Der blev budt velkommen til nyt medlem. Kirsten Sørensen.
Heldigvis var Anne Grethe klar ved klaveret, så det gik rigtig fint med at synge numrene 91 og 93 i dag.

Servicemeddelelser:

Grillfest den 15. juni kl. 12
Der er grillfest på næste onsdag den 15. juni, som også er sidste dag, inden vi går på sommerferie.
Prisen til Grillfesten er 200 kr. pr. person.

Menuen: grillet grise og kalvekød med nye kartofler og salat. Desserten er rabarberkage med efterfølgende kaffe og småkager. Selvfølgelig er der også Ronalds lotteri.

Der er sidste frist for betaling i dag. Vi kan se, at der er nogle, som endnu ikke har betalt af dem, der er tilmeldt. De kan indbetale til Peter på mobilpay. Peters tlf.nr. + 45 50435073.

Dagens gode tilbud – en traktortur til Svelmø søndag den 7. august kl. 8 fra Holmegården
Pris: 250kr Tilmelding: Lisbeth på 40162722 (hurtigst muligt).

Svelmø har ingen færgeforbindelse, men er forbundet af ebbevejen fra Østergyden mellem Nab og Nakkebølle For at komme derud, kan man vade ca. 500m ad en ebbevej til Lille Svelmø, hvor vandet kan komme til at gå dig til lårene.
MEN turen er mest behagelig sidst på sommeren – og fra ladvognen bag på en traktor. Så det er det, vi gør.

Jan fra Svelmø er guide på traktorturen ad ebbevejen over til øen, samt på en rundtur til fods på denne sjældent besøgte ø.

Turen varer ca. 3-4 timer og afsluttes med grillet ægte “Ø”-ko bøf og nye kartofler. Maden nydes under over-dækket terrasse eller i haven. Drikkevarer (øl, vand og vin) skal købes på øen.
Medbring gode travesko (Turen rundt er ca. 3 km).

Mødested: P-pladsen for enden af Østergyden, Åstrup 5600 Faaborg.

Der er Gelsted Marked den 19.-21. august. Der er tilmeldingslister til kagebagning og bemandingsplan til teltet lagt frem. Der er fortsat mulighed for at tilmelde sig næste gang. Alle, der bager kage bliver tilbud 50 kr. pr. kage, de bager.

Med venlig hilsen
På bestyrelsens vegne
Inge

Nyhedsbrev 1.6.2022

Ronald bød velkommen til seniorklubmøde i dag. Der blev sunget nr. 95. Der var mødt 49 til kaffe og rundstykker.
Der blev budt velkommen til 2 nye medlemmer i seniorklubben. Inger Føgl og Kirsten Sørensen.

Servicemeddelelser:
Der er grillfest den 15.6.22 kl.12.00. Prisen for arrangementet er 200 kr. pr. person. Der er sidste tilmelding den 8.6.22 samt sidste frist for betaling samme dag.
Der er fortsat plads til flere tilmeldinger til grillfesten. Der er på nuværende tilmeldt 57 personer.

Menuen: Grillet gris og kalv serveret med kartofler og salat, som man selv kan blande. Rabarberkage til dessert og efterfølgende kaffe. I kan tilmelde jer ved Peter næste gang, hvor det også er sidste frist for tilmelding til grillfesten.

Gelsted marked:
Der er fortsat brug for tilmeldinger til hjælp til Gelsted Marked, som er fra den 19.-21. august. Vi mangler fortsat tilmeldinger til kagebagning, bemandingsplan i teltet til el, vand, opsætning af borde og bænke m.m. Det er alt sammen ting, vi er nødt til at have på plads, inden vi går på ferie i seniorklubben.

Der vil blive indkaldt til et møde i begyndelsen af august måned for dem, som har tilbudt at hjælpe. Alle, der bager kage, bliver tilbudt 50 kr. pr. kage. Bestyrelsen håber, at rigtig mange af jer vil give en hånd med til Gelsted Marked, som er fra den 19 – 21. august.

Tusind tak til de frivillige der har været behjælpelige i formand, kassér og sekretærs fravær.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev 25.5.22

56 personer var mødt til dagens morgensang og efterfølgende spil. Inden morgensangen ønskede vi Poul Christensen tillykke med fødselsdagen. Han gav et lille marcipanbrød til kaffen. Tillykke og tak til Poul for chokoladen.
I dag sang vi nr. 43 og 190.

Servicemeddelelser.
Trapholt:
I dag fik 12 friske piger en dejlig tur til Trapholt.
Vores guide var meget engageret og fortalte mange interessante ting om Verner Panton. Fx elskede Panton jazzmusik, så derfor måtte han selvfølgelig lave en trompetstol. Farver satte VP stor pris på, så vægge, lofter og møbler skulle selvfølgelig være i smukke farver. Særligt udstillingen: ”Lyset i kunsten kan anbefales”.

Grillfest den 15.6.22.
Reserver datoen nu til grillfesten den 15.6.22. Prisen er 200 kr. pr. person.
Menuen: Grillet gris og kalv serveret med kartofler og salat, som man selv kan blande. Rabarberkage til dessert og efterfølgende kaffe. I kan tilmelde jer ved Peter de næste to gange, og der skal være betalt senest den 8.6.22.

Gelsted marked:
Der er fortsat brug for tilmeldinger til hjælp til Gelsted Marked, som er fra den 19-21. august. Vi mangler fortsat tilmeldinger til kagebagning, bemandingsplan i teltet til el, vand, opsætning af borde og bænke m.m. Det er alt sammen ting, vi er nødt til at have på plads, inden vi går på ferie i seniorklubben.
Der vil blive indkaldt til et møde i begyndelsen af august måned for dem, som har tilbudt at hjælpe. Alle, der bager kage, bliver tilbudt 50 kr. pr. kage. Bestyrelsen håber, at rigtig mange af jer vil give en hånd med til Gelsted Marked, som er fra den 19 – 21. august.

På bestyrelsens vegne Inge.

Nyhedsbrev den 18.5.22.

Velkommen til Gelsted Seniorklub. Peter Svensson giver en lille en til halsen i dag, da han er fyldt 70 år den 1. maj. Tillykke til Peter. I den anledning sang vi først fød-selsdagssangen og efterfølgende nr. 5 og 186. Efter vores sidste skønsang kom der hurtigt gang i kortspil, rum-nikub og andre spil, og snakken gik lystigt rundt om i de små grup-per.

Servicemeddelelser: Aktivitetsgruppen har lavet en tur til Trapholt den 25.5.22 hvor der er udstilling af Verner Panton. Pris 110 kr. pr. person i entré og 850 kr. for guide v/10 personer. Der er afgang fra Holmegården kl. 10.00. i egne biler. Husk madpakke og drikkelse.

Grillfest. Der er grillfest i Gelsted Seniorklub den 15.6.22. Pris for maden er 200 kr. pr. person. Tilmelding på liste fra næste gang den 25.5.22. Der kommer mere om menu senere.

Gelsted Marked Selv om det lyder tidligt, at der er brug for tilmeldinger til kagebagning, beman-dingsplan til teltet, sætte telt op lave vand og el m.m. så er vi nødt til at have det på plads, inden seniorklubben lukker ned til ferie. Der vil blive indkaldt til et møde i begyndelsen af august måned for dem, som har tilbudt at hjælpe. Alle, der bager kage, bliver tilbudt 50 kr. pr. kage.
Bestyrelsen håber, at rigtig mange af jer vil give en hånd med til Gelsted Marked, som er fra den 19 – 21 august.
På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 11. 5. 22.

På denne første gråvejrsmorgen i de sidste 3-4 uger blev der budt velkommen til 52 seniorer. Vi sang i dag nr. 40 og 45. Et par dejlige forårssange.

Nye medlemmer:
Vi har fået 7 nye medlemmer. I ønskes hjertelig velkommen i Gelsted Seniorklub. Vi håber, I får meget glæde af medlemskabet. De nye er: Sys Mogensen, Gert Hansen, Kirsten Hansen, Jane Quvang Iversen, Poul Pedersen, Jens Ole Friis og Kirsten Schrøder.

Servicemeddelelser:
Anne Friis fortalte meget levende og beskrivende om turen til Christiansborg, hvor 43 seniorer deltog i turen.
Efter sikkerhedstjek kom Karsten Hønge og bød os velkomne på Christiansborg. Efter diverse toiletbesøg blev vi vist ind i Landstingssalen. Her hørte vi om: Landsting og Folketing, Grundloven, demokrati, fagforeninger, valgret, stemmeret og ikke mindst om, hvordan arbejdsklimaet er i Folketinget.

Karsten Hønge fortæller meget engageret om livet som politiker – både i og uden for Folketinget.

 

 

Danmarks riges Grundlov fra 5. juni 1849

 

Vi så på Statsministerportrætter, portrætter af formænd for Folketinget. Desuden overværede vi en debat i Folketingssalen, og justitsminister, Mattias Tesfaye optrådte på talerstolen.
Efter rundvisningen sluttede vi af i Snapstinget med en dejlig frokost. Så var det tid til hjemturen, og Holmegården nåede vi ca. 17.45. Det var en fantastisk tur i godt selskab.
Smukke billeder fra Landstingssalen.

Tur til Trapholt:
Der er den 25.5.22 lavet en tur til Trapholt hvor der er udstilling af Verner Panton. Der er afgang fra Holmegården kl. 10.00 i egne biler. Entré er 110 kr. og 850 for guiden ved tilmelding af 10 personer.

Grillfest:
Den sidste fest i dette halvår er den 15. juni, hvor der bliver grillet. Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Pris for arrangementet bliver udmeldt senere.

Gelsted Marked: 19-21 august:
Gelsted Seniorklub deltager med en bod på Gelsted Marked. Der kan købes kaffe og kage, sættes telte, borde og bænke op, laves vandtilslutning, el. m.m.  Der vil være brug for nogle, der bager kager. Alle, der bager tilbydes 50kr. pr. kage.
Der bliver også brug for bemanding i teltet, til servering, smøre brød, sælge kaffe og te. Da vi holder lukket i seniorklubben fra den 15. juni og frem til 31 august, så er der brug for, at alle, der har tid og lyst, melder sig på listerne nu. De, der melder sig på listerne, vil blive indkaldt til et orienterende møde i begyndelsen af august.
I bestyrelsen håber vi meget, at der er mange, der vil bakke op om Gelsted Marked.

På bestyrelsens vegne Inge

Nyhedsbrev den 4.5.2022

Der er i dag 56 seniormedlemmer til morgenkaffe, rundstykker med efterfølgende kortspil.
Kaj Frydendal er afgået ved døden. Æret være hans minde. Der afholdes 1 minuts stilhed.
I dag sang vi nr. 4 og nr. 39.

Servicemeddelelser:
Husk der er tur til Christiansborg på fredag den 6. maj med afgang fra Holmegården kl. 08.30. Hjemkomst kl. ca. 17.30. Der vil være rundvisning, møde med Karsten Hønge og middag i Snapstinget, inden turen går hjem.

Tur til Trapholt.

 Aktivitetsgruppen har den 25.5.22 lavet en tur til Trapholt, hvor der er en udstilling af Verner Panton. Der er afgang fra Holmegården kl. 10.00. Prisen for entré er 110,00 kr. pr. person. Guiden koster 850,00 kr. ved 10 personer.
Medbring gerne madpakke og drikkelse. Vi kører i private biler.
Du kan skrive dig på til turen på listen, der ligger på bordet ved Peter og Ronald.

På bestyrelsens vegne Inge Jensen

Nyhedsbrev onsdag den 27.4.2022

Der blev budt velkommen til 51 seniorer i dag. De kom med fint solskinsvejr og godt humør.
I dag sang vi nr. 31 og nr. 36. Tak til Annegrethe for musikken til sangene.

Servicemeddelelser:
Der blev i dag sagt stor tak til Jørgen Hollænder for hans engagement i IT-undervisningen. Han fik overrakt 2 flasker vin. Jørgen glæder sig til næste sæson, hvor han skal møde nogle af IT-eleverne igen. Han sendte også en tak til Aage som har støttet ham og suppleret med sin IT-viden.

Bestyrelsen sagde i dag tak til Aage Scheel for sin indsats med hjemmesiden og med sin hjælp på IT-holdet. Aage fik også 2 flasker vin for sin indsats.

Tusind tak til både Jørgen og Aage, og vi ser frem til fortsat samarbejde med dem begge.

Christiansborgturen den fredag den 6. maj.
Ny tidsplan:
08.30 afgang fra Holmegården
11.30 – 12.30 rundvisning.
12.30 – 13.30 møde med Karsten Hønge
13.30 – 14.30 frokost i Snapstinget.
14.30 hjemtur til Holmegården, hvor vi er kl. ca. 17.30.
Pris for hele arrangementet er 500 kr.
Tilmelding (senest onsdag den 27. april): til Peter hvor der kan betales i klubben eller på mobilepay. Tlf.: 50435073.

Kontingent:
Så er det absolut sidste frist for betaling af kontingent til klubben. Pris 50 kr. kan indbetales til Peter på mobilepay: tlf.: 50435073. Sidste frist er den 4. maj.2022. De, som endnu ikke har betalt denne dato, vil blive slettet af listen, da vi så går ud fra, at de ikke ønsker medlemskab af Gelsted Seniorklub længere.

På bestyrelsens vegne
Inge Jensen

Nyhedsbrev onsdag den 20.4.22.

Der var mødt 32 seniorer til morgenkaffe og kortspil. I dag sang vi nr. 26 og nr. 198. 2 meget dejlige sange. Det er dejligt, at Anne Grethe spiller til morgensangen. Det hele går lidt nemmere med musik til. Tak til Anne Grethe.

Servicemeddelelser:
I dag kl. 12.00 er der påskefrokost i klublokalerne, hvorfor kortspillet er flyttet til IT-lokalet.
Til påskefrokosten kommer ”Memphis Hillbilly Cat” og spiller Elvismelodier for os.

Påskefrokosten i år var et tilløbsstykke, hvor der var 77 tilmeldte medlemmer. Der var gang i snakken fra starten af, og der blev spist sild, laks og flæskesteg m.m. Der var ostekage til kaffen. Dejlig lækker mad fra Hviid’s Gourmet.
Kl. 13.30 spillede ”Memphis Hillbilly Cat” op med Elvismusik. Det var lige en tur fra dengang nogle af os var yngre. Det så i hvert fald ud, som om alle havde en hyggelig eftermiddag, hvor der også blev danset.

Elvis (Nikolaj), Erik og Preben gav den max gas.  Her ses Elvis med en del af fangruppen

Musikken holdt en kort pause, mens vi havde lotteri og fik kaffe. Orkesteret fortsatte med at spille til kl. 16.15, hvor vi sluttede festen af.
Det er dejligt, når så mange bakker op om de arrangementer, vi laver.

Tur til Christiansborg fredag den 6. maj.
Fredag den 6.maj er der udflugt til Christiansborg. Der er lagt op til en dejlig bustur med Amlunds busser fra Ejby. Der bliver stop på vejen, hvor I kan få en kaffepause med rundstykker til.
Ny tidsplan:

08.30 afgang fra Holmegården Ny tid
11.30 – 12.30 rundvisning.
12.30 – 13.30 møde med Karsten Hønge
13.30 – 14.30 frokost i Snapstinget.
14.30 hjemtur til Holmegården, hvor vi er kl. ca. 17.30.

Pris for hele arrangementet er 500 kr.

Tilmelding (senest onsdag den 27. april): til Peter hvor der kan betales i klubben eller på mobilepay. Tlf.: 50435073

Der er fortsat ledige pladser på turen til Christiansborg. Skynd jer at tilmelde jer. Der er sidste tilmelding til turen onsdag den 27.april. Efter denne dato er tilmeldinger bindende og kan ikke gøres om, da vi skal give besked til både Amlunds busser, men også til Christiansborg vedr. frokosten i Snapstinget.

På bestyrelsens vegne: Inge Jensen

Nyhedsbrev onsdag den 13. 4. 2022

Der var i dag mødt 37 seniorer til morgenkaffe, sang og kortspil.

Ane Sofie Jacobsen giver i dag en lille en til halsen, da hun blev 90 år i sidste uge. Tillykke til Ane Sofie. Der blev i den anledning sunget fødselsdagssangen.

Efter fødselsdagssangen sang vi nr. 35 og nr. 87. et par dejlige forårsbebudere.

Nyt medlem
Velkommen til nyt medlem. Doris Giesow.

Foredrag
I eftermiddag har der været foredrag med Lene Glesner. Det var om en dreng, som var på flugt med sin familie under 2 verdenskrig, og hvad de må igennem af sorger. Et meget interessant og tankevækkende foredrag.

Servicemeddelelser:
I lørdags var der overrækkelse af diplomer fra genbrugsbutikken. Tak til alle jer, som har bidraget ved jeres arbejdskraft og gjort det muligt at modtage penge til Gelsted Seniorklub.

Påskefrokost
Den 20. april er der påskefrokost. Der er påskefrokost og underholdning. Pris for hele arrangementet er 200 kr. pr. person. Der er pt. 75 tilmeldte.

Tur til Christiansborg
6.maj er der udflugt til Christiansborg.
08.00 afgang fra Holmegården med kaffepause undervejs hvor der bliver serveret kaffe og rundstykker.
11.00 – 12.00 rundvisning.
12.00 – 13.00 møde med Carsten Hønge
13.00 – 14.00 frokost i snapsetinget.
14.00 hjemtur til Holmegården hvor vi er kl. ca. 17.00.

Pris for hele arrangementet. 500 kr.
Tilmelding til Peter, hvor der kan betales i klubben eller på mobilepay.

På vegne af bestyrelsen for
Gelsted Seniorklub
Inge Jensen

Nyhedsbrev onsdag den 6. april 2022

Der er mødt 57 glade og forventningsfulde seniorer op til dagens morgenkaffe med efterfølgende kortspil.

Vi sang nr. 8 og 171. Et par dejlige forårssange.

Servicemeddelelser:

Generalprøve:
Der er den 7. april generalprøve på Gelsted Skoles musical ”Venner”. Det foregår kl. 13.00 i skolens fællesrum. Alle er velkomne.

Foredrag med Lene Glesner:
Den 13. april kl. 14.00 er der foredrag med Lene Glesner i seniorklubbens lokaler.
Foredraget koster 25 kr. pr. person. Der bliver serveret kaffe og kage.
Gå ikke glip af denne grufulde, spændende og tankevækkende beretning

Påskefrokost:
Forårets store påskefest er den 20. april kl. 12.00 i seniorklubben.
Menu: Hvide sild med karrysalat, varmrøget laks med marinerede grøntsager, tarteletter med høns i asparges, lun flæskesteg med rødkål og ostelagkage med frisk frugt.

Underholdning:
Underholdningen leveres af ”Memphis Hillbilly Cat”, som spiller Elvis musik.

Pris for arrangementet er 200 kr. pr. person.

Udflugt til Christiansborg:
Så kommer endelig den store udflugt, som vi har ventet så længe på.
Turen går til Christiansborg fredag den 6. maj. Der er afgang fra Holmegården kl. 08.00.

Plan:
11.00 – 12.00 rundvisning.
12.00 -13.00 møde med Karsten Hønge, hvor der er mulighed for at stille ham spørgsmål.
13.00 -14.00 frokost i Snapstinget.
14.00 hjemtur med bussen.
Vi er ved Holmegården kl. ca.17.00.
Der bliver en lille pause på turen, hvor vi får kaffe og rundstykker. Der er fortsat ledige pladser, så skynd jer at melde jer til turen.
Samlet pris 500 kr. pr. person. Tilmelding og betaling kan ske til Peter i klubben eller på mobilepay på 50435073. Husk at sætte navn og adresse på ved indbetaling.

På bestyrelsens vegne Inge Jensen

Nyhedsbrev onsdag den 30.3.2022

Velkommen:
Der var i dag mødt 68 glade seniorer til kaffe, rundstykker og med efterfølgende kortspil og IT- undervisning.

Der bydes velkommen til to nye medlemmer. Ove og Bente Fjordhauge.

I anledning af Juttas 75års fødselsdag giver hun en lille en til halsen. Vi ønsker Jutta tillykke med de 75 år. Vi sang fødselsdagssangen.

Efterfølgende sang vi nr. 30 og nr. 209.

Tak til Annegrethe for musikken.

Servicemeddelelser:

Generalprøve:
Den 7. april er der musical på Gelsted Skole. Bedsteforældre, søskende og andre interesserede er meget velkomne til at komme og se generalprøven torsdag den 7. april kl. 13.00 i fællesrummet.
Foredrag
Den 13. april kl. 14.00 med Lene Glesner.
Foredraget koster 25 kr. pr. person. Der bliver serveret kaffe og kage.
Gå ikke glip af denne grufulde, spændende og tankevækkende beretning om,
hvad mennesker skal udholde og begå sig i, når verden er i krig. Hvordan menneskelighed og hjælpsomhed kommer under pres. Der opstår fordomme om dem og os, fattigdom, sult, kulde og mangel på alt.

Påskefrokost
Onsdag den 20. april er der påskefest i Gelsted Seniorklub kl. 12.00.
Menu: hvide sild med æg og karrysalat, varmrøget laks med marinerede grøntsager, tarteletter med høns i asparges, lun flæskesteg med rødkål, ostelagkage med frisk frugt. Hertil serveres hjemmebagt brød.

Underholdning: Underholdningen leveres af ”Memphis Hillbilly cat”, som spiller Elvis musik.
Pris for arrangementet er 200 kr. pr. person. Tilmelding og betaling kan ske til Peter i klubben eller på mobilpay på 50435073

Bustur til Christiansborg
Fredag den 6. maj er der bustur til Christiansborg, hvor vi skal møde Karsten Hønge. Der vil være rundvisning og samtale med Karsten Hønge, og efterfølgende slutter vi af med frokost i Snapstinget, inden turen går tilbage til Gelsted.
Der er afgang fra Holmegården kl. 08.00, og vi er hjemme igen kl. ca. 17.00. I kan allerede nu skrive jer på listen til turen.
Prisen for turen er 500 kr. pr. person ved 50 tilmeldte. Der kan betales til Peter kontant i klubben eller på mobilpay 50435073.

IT-undervisning
Det var så sidste gang for IT-undervisning i denne sæson. Vi siger tak til Jørgen Hollænder for hans store indsats i undervisningen.

På bestyrelsens vegne
Inge Jensen

Nyhedsbrev onsdag den 23.3.2022

Der er i dag mødt 64 glade seniorer op til morgensang og kortspil og It-undervisning. Vi synger i dag nr. 1 og nr. 211.

Servicemeddelelser:
Dilettant:
Der afholdes dilettant lørdag den 26.marts kl. 12.30 for seniorer.
Prisen er 60 kr. pr. person. Der serveres kaffe og kage.
Kl. 14.00 er der optræden af dilettanterne, som opfører stykket ”Restaurant Norma”.

Generalprøve:
Den 7. april er der musical på Gelsted Skole. Bedsteforældre, søskende og andre interesserede er meget velkomne til at komme og se generalprøven torsdag den 7. april kl. 13.00 i fællesrummet.


Foredrag
Den 13. april kl. 14.00 med Lene Glesner.
Foredraget koster 25 kr. pr. person. Der bliver serveret kaffe og kage.
Gå ikke glip af denne grufulde, spændende og tankevækkende beretning om,
hvad mennesker skal udholde og begå sig i, når verden er i krig. Hvordan menneskelighed og hjælpsomhed kommer under pres. Der opstår fordomme om dem og os, fattigdom, sult, kulde og mangel på alt.

Påskefrokost
Onsdag den 20. april er der påskefest i Gelsted Seniorklub.
Menu, underholdning og pris kommer der mere om senere. I kan allerede nu skrive jer på listen.

Bustur til Christiansborg
Fredag den 6. maj er der bustur til Christiansborg, hvor vi skal møde Karsten Hønge. Der vil være rundvisning og samtale med Karsten Hønge, og efterfølgende slutter vi af med frokost i Snapstinget, inden turen går tilbage til Gelsted. I kan allerede nu skrive jer på listen til turen.

På bestyrelsens vegne
Inge Jensen

Nyhedsbrev onsdag den 16.03.2022

Formanden beklager, at der er lidt koldt i lokalerne, da varmen ikke virkede, da vi kom. Det er ordnet nu, men det tager lige lidt tid, inden der er fuld varme på. Som kompensation for den ydre kulde giver seniorklubben en lille en til halsen, så vi i hvert fald kan få den indre varme. Der var i dag mødt 59 glade seniorer op til kortspil m.m.
I dag sang vi nr. 210 og nr. 169.

Servicemeddelelser:
Dilettant
: Der er dilettant i Gelsted Forsamlingshus den 26. marts.
Billetter á 60 kr. stk. kan købes ved Peter. Der bliver serveret kaffe og kage kl. 12.30.
Forestillingen hedder ”Restaurant Norma”, og bliver opført kl. 14.00.
Der ligger programmer på bordet ved Peter.

Torsdag den 7. april kl. 13 er der generalprøve på musicalen, Venskab:
Bedsteforældre, søskende og andre interesserede er meget velkomne til at komme og se generalprøven torsdag den 7. april kl. 13.00 i fællesrummet.
Så er der igen skolefest på Gelsted Skole, og skolefesten starter med en musical, som 6. klasse selv har produceret. Klassens lærer har skrevet stykket, og eleverne har været med i planlægningen og opsætningen af stykket. Eleverne spiller selv i bandet, synger, danser og spiller skuespil. Musicalen hedder Venskab, og handler om dem selv og deres måde at være sammen på.
Her ses de dygtige elever fra 6. klasse under én af prøverne

Foredrag onsdag den 13. april kl. 14.
Lene Glesner kommer og holder foredrag den 13. april kl. 14.00.
Prisen for foredraget er 25 kr. Der serveres kaffe og kage.

Gå ikke glip af denne grufulde, spændende og tankevækkende beretning om, hvad mennesker skal udholde og begå sig i, når verden er i krig. Hvordan menneskelighed og hjælpsomhed kommer under pres. Der opstår fordomme om dem og os, fattigdom, sult, kulde og mangel på alt.

Påskefrokost onsdag den 20. april:
I kan allerede nu sætte kryds i kalenderen ved den 20. april, hvor der er påskefrokost. Der kommer mere senere om menu, underholdning og pris.
På bestyrelsens vegne.
Inge Jensen

Nyhedsbrev onsdag den 9.3.2022

Velkommen til Gelsted Seniorklub – på en dejlig, smuk og solrig forårsmorgen. En dag, der indbyder til fest og sang.
Vi synger i dag nr. 111 og 128 hvor Annegrethe spiller til. Tak til Annegrethe.

Servicemeddelelser:
Dilettant: Der er dilettant i Gelsted Forsamlingshus den 26. marts.
Billetter á 50 kr. stk. kan købes ved Peter. Der bliver serveret kaffe og kage kl. 12.30.
Forestillingen hedder ”Restaurant Norma”, og bliver opført kl. 14.00.
Der ligger programmer på bordet ved Peter.

Her ses hele holdet. Kom og se, hvordan den unge ambitiøse kok, Viktor klarer mad og kærlighed.

Foredrag onsdag den 13. april kl. 14.
Lene Glesner kommer og holder foredrag den 13. april kl. 14.00.
Prisen for foredraget er 25 kr. Der serveres kaffe og kage.

”Jeg synes også, – jeg var et offer”
Lene holder foredrag, om det at føle sig som et offer – at være flygtning og ikke mindst at være en brik i kampen om at føle sig tysk eller dansk. Kampen fortsætter i Danmark, og Lene kommer ind på, hvordan vores menneskesyn er i dag.

Lene Glesner fortæller om en østtysk dreng, der overlevede flugten fra det daværende Østpreussen til Tyskland i slutningen af 2. verdenskrig. Det er beskrevet i bogen: Den store flugt.

Gå ikke glip af denne grufulde, spændende og tankevækkende beretning om, hvad mennesker skal udholde og begå sig i, når verden er i krig. Hvordan menneskelighed og hjælpsomhed kommer under pres. Der opstår fordomme om dem og os, fattigdom, sult, kulde og mangel på alt.

Påskefest onsdag den 20. april
I kan allerede nu sætte kryds i kalenderen, da der er påskefest i seniorklubben den 20. april. Der kommer mere om det senere med oplysning om pris og menu.

Kontingent:
Det er tid til den årlige kontingentindbetaling.
Der er fortsat enkelte medlemmer, som endnu ikke har fået betalt medlemskort.
Prisen er 50 kr. for et helt år. Der kan indbetales i seniorklubben om onsdagen eller ved mobilpay til Peter på tlf.  50435073 eller på bankkontonr. 6880 1078483 Totalbanken. Husk at sætte navn og adresse på.

På bestyrelsens vegne
Inge Jensen

Nyhedsbrev onsdag den 02. marts 2022.

Der var mødt 64 glade medlemmer op til morgenkaffe og efterfølgende spil.
Vi sang i dag nr.28 og 29.
Vi begyndte med ”Den blå anemone” af Kaj Munk.

Digtet stammer fra Kaj Munks sidste digtsamling fra 1943. Den blå anemone er et digt om det tilsyneladende svage væsen, der nægter at lade sig kue og overvinder omgivelsernes modstand.

Et virkelig godt valg. Man kan kun drage paralleller til den nuværende situation i Ukraine. Hvor er det bare trist, at der er krig i Europa. Stakkels, stakkels ukrainere.

Nyt medlem:
Velkommen til Susanne Olsen.

Dilettant den 26. marts i Gelsted Forsamlingshus:
Forestillingen hedder Norma og spilles af lokale friske kræfter.
Instruktør: Carsten Fischer
Pris: 60kr inkl. kaffe og kage.
Billetter kan købes hos Peter og Ronald om onsdagen; men de kan også købes ved indgangen.

Foredrag onsdag den 13. april kl. 14 med Lene Glesner:
”Jeg syntes også, at jeg var et offer”
Lene holder foredrag, om det at føle sig som et offer – at være flygtning og ikke mindst at være en brik i kampen om at føle sig tysk eller dansk. Kampen fortsætter i Danmark og Lene kommer ind på, hvordan vores menneskesyn er i dag.

Onsdag d. 13. april. fortæller Lene Glesner om en østtysk dreng, der overlevede flugten fra det daværende Østpreussen til Tyskland i slutningen af 2. verdenskrig. Det er beskrevet i bogen: Den store flugt.
I Hitlers udholdenhedsvanvid måtte de vente til sidste minut. Hundredtusinder af mennesker flygtede hovedkulds, især kvinder, børn og gamle til fods eller på hestevogne med de mest nødvendige ejendele.
Mere end tolv millioner mennesker bliver forsvarsløst, i bidende kulde udleveret til sovjetiske angreb og massakrer. Over to millioner overlevede ikke.
Gå ikke glip af denne grufulde, spændende og tankevækkende beretning om, hvad mennesker skal udholde og begå sig i, når verden er i krig. Hvordan menneskelighed og hjælpsomhed kommer under pres. Der opstår fordomme om dem og os, fattigdom, sult, kulde og mangel på alt.

Tankevækkende også i forhold til nutidens flygtningesituation, hvor der også er fordomme, fattigdom og mangel på hjælpsomhed og menneskelighed.

Påskefesten den 20. april.
Mad og underholdning kommer der noget om senere.
På bestyrelsens vegne
Inge Jensen

Nyhedsbrev den 23.2.2022

1 minuts stilhed.
Vi måtte desværre starte dagen med at mindes Kaj Wosniak, som døde i sidste uge efter længere tids sygdom. Æret være Kajs minde.

Der var mødt 35 glade medlemmer op til morgenkaffe og efterfølgende spil.
Vi sang i dag nr.9 og 227.

Vinterfesten
Af hensyn til afholdelse af vinterfesten blev alt spil i dag henvist til IT-lokalerne, så vi kunne dække op til festen, som begyndte kl. 12.00.

Om eftermiddagen blev der afholdt en fantastisk vinterfest for 68 glade medlemmer. Musikken blev leveret at Old Mixers, som virkelig gav den fuld gas. Der var god stemning lige fra starten af. Det er altid dejligt, når man er i godt selskab.
Der var rigeligt med mad og drikke, så der var vist ikke nogen, der gik sultne hjem.
Vi fik klar suppe med boller og brød til. Peberrodskød med kartofler, gulerødder og sovs. Citronfromage til dessert.

Der blev sunget med på sange fra sanghæftet og sange, som musikerne spillede.

Tak til alle de frivillige, som har givet en hånd med til servietfoldning, borddækning og efterfølgende oprydning og rengøring.

Servicemeddelelser:
Husk
der er dilettant i Gelsted forsamlingshus den 26.3.2022 kl. 12.30 med kaffe og kage. Pris for alt dette er 60 kr.
Billetter hertil kan købes ved Peter og Ronald om onsdagen i seniorklubben.

På bestyrelsens vegne Inge Jensen

Nyhedsbrev 16. 2. 2022

Der blev budt velkommen til alle de 48 fremmødte seniorer.
Der blev budt særligt velkommen til Jørgen Schou, som er nyt medlem i Gelsted Seniorklub.

Vi sang to dejlige sange, hvor Annegrethe spillede til.

Servicemeddelelser:
Der er vinterfest den 23.2.2022 kl. 12.00 i seniorklubbens lokale.
Menu: Der bliver serveret suppe, peberrodskød med tilbehør og citronfromage til dessert og kaffe.
Underholdning: Ronalds lotteri
Musik: Oldmixers fra Tvillingegårdens musikgruppe
Pris for arrangementet er 200.00 kr.
IT-undervisning er aflyst den 23.2.2022, da vi skal brug lokalerne til kortspil.

Fællesspisning som fastelavnsfest på Holmegaarden den 26.02.2022 arrangeret af Gelsted Borgerforening. Tilmelding senest 17.02.22 kl. 20 på:
e-mail: kontakt@gelsted-bf.dk eller på sms til: 20371315

Dilettant den 26.3.2022. Pris for deltagelse inkl. kaffe og kage er 60kr.
Tilmelding påbegyndes den 23.02, og det er til:
Ronald: på 64491553 eller mail birthematthiasen@godmail.dk
Peter: på 50435073 eller mail petersandberg@mail.dk

Billeder i nyhedsbrevet, i Gelsted Bladet og på Facebook:
I forhold til billeder i nyhedsbrevet, i Gelsted Bladet og på Facebook, så har bestyrelsen undersøgt dette i persondataloven. Billeder der kan offentliggøres uden samtykke er:

Billeder af publikum til en koncert
Billeder af besøgende i zoologisk have eller lignende.
Billeder optaget under en fritidsklub eller forenings udfoldelse af aktiviteter.

Det betyder, at vi ikke behøver at have en samtykkeerklæring, når vi sætter billeder i bladet, nyhedsbrevet og på Facebook.

Det afgørende er, at personer på billedet ikke med rimelighed kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket fx i forbindelse med markedsføring eller andet kommercielt øjemed.

På bestyrelsens vegne

Inge Jensen

Nyhedsbrev 9. 2. 2022

Der er i dag mødt 57 glade seniorer op til morgenkaffe og rundstykker, selv om vi i sidste uge var ramt af Corona. Dejligt med så mange deltagere.

I dag sang vi nr. 5 og nr. 210. Tak til Annegrethe for musikken til morgensangen.

Der var rigtig gang i kortspillene rundt om de små borde, hvor der blev hygget og grinet godt.

Servicemeddelelser:
Så skal der festes. Der er vinterfest den 23. 2. 2022 fra kl. 12.00 –
Menu: er Suppe, peberrodskød med tilbehør, dessert, kaffe m.m.
Øl, vin og vand kan købes til rimelige priser.

Underholdning
Underholdningen leveres af stort 7 mands orkester ”Old Mixers”, som spiller sange, der kan synges med på.
Prisen for alt dette er 200 kr. pr. person.

Husk sidste tilmelding til festen er den 16.2.2022.
I kan tilmelde jer i seniorklubben om onsdagen eller til,
Ronald: på 64491553 eller mail: naestformand@gelstedseniorklub.dk
Peter: på 50435073 eller mail: kasserer@gelstedseniorklub.dk

 

Medlemskort til seniorklubben:
Der er fortsat en del medlemmer der endnu ikke har fået betalt medlemskort. Prisen er 50 kr. for et helt år.
Der kan indbetales i seniorklubben om onsdagen eller ved MobilePay til Peter på tlf. 50435073 eller på bankkonto nr. 6880 1078483 Totalbanken. Husk at sætte navn og adresse på.

På bestyrelsens vegne.
Inge Jensen

Nyhedsbrev den 2. 2. 2022

Ronald bød velkommen til en noget reduceret Seniorklub. Der var mødt 42 personer op til dagens kaffe, rundstykker, kortspil. IT. m.m.
Nogle var fraværende på grund af Coronasmitte og andre blev væk fordi de vil undgå smitten.

Vi sang nr. 23 og nr. 24.

Servicemeddelelser:
Bankospil begynder igen torsdag den 3.2.2022 kl. 19.00 i Gelsted forsamlingshus.
Vinterfest i seniorklubben den 23.2.2022. Der kommer mere om priser, underholdning og menu senere.
I kan allerede nu begynde at tilmelde jer ved Peter og Ronald.
Dilettant i Gelsted Forsamlingshus den 26.3.2022.

Coronasmitte igen, igen:
Bestyrelsen har drøftet om vi helt skulle lukke seniorklubben i en periode igen, men har besluttet, at det gør vi ikke. Vi har i stedet besluttet, at vi kraftigt henstiller til alle, at hvis de føler sig sløje med feber, ondt i halsen, hoste, at de så bliver hjemme, til de er raske igen.
Bestyrelsen sørger fortsat for, at der er pæn afstand mellem borde, og at der er håndsprit på alle borde, og på toiletterne.
Det er fortsat frivilligt, om I vil bruge mundbind, når I kommer i seniorklubben.

Tak
Bestyrelsen vil gerne sige en stor tak til de frivillige som så hjælpsomt gav en hånd med i går, da vi havde flere fra bestyrelsen nede med Corona. Tusind tak til hele holdet for indsatsen.
Sidst, men ikke mindst, vil vi gerne sige tusind tak til vores mange trofaste hjælpere. Uden jer ingen forening.

På bestyrelsens vegne
Inge Jensen

Nyhedsbrev den 26.1.2022

Velkommen til alle i seniorklubben. Der var mødt 66 personer til morgenkaffe, kortspil og IT. Der var en lille en til halsen med ønsket om et godt nytår til alle. Seniorklubben er den glade giver.

Der blev budt særligt velkommen til Kaj Frydendal som nyt medlem.
Velkommen til 2 nye medlemmer, nemlig: Bent Larsen og Gunner Thomsen.

I dag sang vi nummer 4 og 171. Anne -Grethe spillede til, og det gør morgensangen mere festlig.

Servicemeddelelser:
Det er på pressemøde den 26.1.2022 meldt ud med, at alle restriktioner er ophævet fra den 31.1.2022. Det betyder, at vi fra på onsdag den 2.2.2022 ikke længere behøver at fremvise koronapas og bære mundbind.

Der afholdes vinterfest i seniorklubben den 23.2.2022. Der kommer mere udmelding om det senere vedr. tilmelding og betaling.

Der er Dilettant i Gelsted Forsamlingshus den 26.3.2022. Der kommer mere om forestillingen senere.

Husk I kan købe øl og sodavand til rimelige priser under kortspillet. Prisliste ligger på bordet ved ølkassen.
Almindeligt postevand fra hanen er gratis.

Kaffe og rundstykker koster 20 kr. pr. person fra 1 januar 2022.

Tak
Sidst, men ikke mindst, vil jeg gerne sige tusind tak til vores mange trofaste hjælpere. Uden jer ingen forening.

 

Nyhedsbrev onsdag den 19. 1. 2022

Der blev budt velkommen og ønsket godt nytår til de fremmødte i Gelsted Seniorklub. Det er dejligt at se så mange, der har lyst til at deltage, selv om man fortsat skal være klar med coronapas og håndsprit.
Bordene er sat op med behørig afstand, så der max kan sidde 5 personer pr. bord. I dag var der 68 frem-mødte til kortspil og IT.
Der blev budt velkommen til Jørgen Henriksen som nyt medlem.
Vi har desværre også måttet tage afsked med Peer Østergaard. Æret være Peers minde. Alle rejste sig, og der blev afholdt 1 minuts stilhed.
I dag sang vi nummer 83 og 167. Anne Grethe spil-lede så fint til sangene.
Servicemeddelelser:
Vi håber, vi kan afholde den planlagte vinterfest den 23.2.2022.
Dilettant er på grund af coronaen blevet flyttet til den 26.3.2022.
I vil høre mere om arrangementerne senere.
Der er fortsat mulighed for indbetaling af kontingent til seniorklub-ben. 50 kr. pr. person. Der er 3 muligheder for indbetaling, nemlig:
1. Overføre beløbet til: Gelsted Senior bankkonto nr. 6880 1078483 – Totalbanken (Husk lige afsendernavn.)
2. Betale i klubben om onsdagen
3. Sende mobilpay til Peter Svensson. (husk at oplyse navn)
Da der er et par stykker der i dag har forespurgt til brugen af mundbind, så har SSI ikke stillet krav om mundbind, men krav til coronapas, afstand og håndsprit. Hvis der er nogen, som ønsker at bruge mund-bind, så må de gerne det.
Hvis I hører om nogen, som har mailadresse, og som ikke modtager nyhedsbrevet, så må de endelig give mig besked, så vi kan så rettet fejlen på maillisten.
På bestyrelsens vegne
Inge Jensen

Nyhedsbrev d. 13.1.2022

Dette er et nyhedsbrev med en glædelig nyhed.
Vi åbner op i seniorklubben på onsdag den 19.1.2022 kl. 09.00.

Jeg har i dag haft en kontakt til SSI-hotline for at få klarhed over reglerne for vores klub. Vi må åbne med servering af kaffe og rundstykker, sang, kortspil og IT. Der skal tages højde for afstandskravet når vi sidder ned. Vi vil som noget nyt prøve at inddrage rummet ved siden af IT til kortspil og snakkegruppe også. Bordene vil blive delt op i det store rum, så vi håber der er plads til alle som ønsker at deltage i seniorklubben til onsdagsmøderne.

IT-holdet må møde som vanligt kl. 9.30. Der vil dog være rykket rundt på bordene, så der bliver lidt mere afstand imellem jer.

Vi i bestyrelsen håber I vil tage godt imod denne måde at starte op på indtil videre.

Husk coronapas og 20 kr. til betaling af kaffe og rundstykker.

Der kan nu indbetales til kontingent for 2022. Pris 50 kr. pr. person.
På bestyrelsens vegne
Inge Jensen

Nyhedsbrev den 3.1.2022

Alle medlemmer i Gelsted seniorklub ønskes et godt nytår.

Vi afsluttede 2021 med en aflysning af julefrokosten på grund af stigende coronasmitte og anbefalinger fra SSI. Anbefalingerne var, at der ikke måtte være større forsamlinger med over 50 personer hvor der er servering. Disse anbefalinger gælder frem til den 17 januar 2022.

Vi håber derfor, at vi kan starte op med badminton fredag den 7 januar og med seniorklubben på Holmegården onsdag den 19 januar 2022. kl. 09.00.

I skal være opmærksom på, at der fortsat er krav om gyldigt coronapas.

Fra 1 januar er prisen for kaffe og rundstykker sat op til 20 kr.

Hvis der kommer ændringer i forhold til opstart i seniorklubben den 19 januar vil I få et nyt nyhedsbrev udsendt.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Gelsted Seniorklub

Nyhedsbrev den 8. 12. 2021

Velkommen i seniorklubben til sang, kaffe og rundstykker, en god snak, kortspil og anden form for spil. Velkommen til IT holdet som lærer en hel masse af de kyndige undervisere.
I dag sang vi nr. 58 ”Vær velkommen herrens år” og nr. 65 ”En rose så jeg skyde”.
Der blev spillet kort. Vi kunne høre på nogle af grupperne, at de havde nogle sjove spil ind imellem. Der blev grinet en del rundt om bordene.
Alle kursisterne arbejdede meget koncentreret med at skrive julekort. En sand fornøjelse at opleve den enorme fordybelse i lokalet.

På grund af nye coronarestriktioner har bestyrelsen vedtaget at aflyse julefro-kosten den 15. december.
Alle vil få deres penge tilbage. Det er aftalt med Peter, at hvis I sender en SMS-besked til ham, så vil han sørge for, at I får jeres penge tilbagebetalt. Peter har tlf.: +45 50435073.
Aflysningen af julefrokosten betyder også, at der ikke er åben for kortspil m.m. i seniorklubben på onsdag den 15.12.
På bestyrelsens og egne vegne ønsker vi jer alle en glædelig jul og et godt nyt-år. Vi ses igen til seniorklubdag den 5. januar.
Jeg vil godt sige en stor tak til jer som havde meldt jer til borddækning, kage-bagning, opvask m.m. Det er dejligt, at I byder ind.
Med venlig hilsen
På bestyrelsens vegne
Inge Jensen

Nyhedsbrev den 1. 12. 2021.

Der bydes velkommen i Gelsted seniorklub til denne første dag i december, hvor der er mødt 60 glade og forventningsfulde personer op. Der er forsøgt at skabe lidt hyggelige rammer for vores medlemmer med lys i juletræet, og julestjerner på alle borde. Selv de små nisser har fundet vej til hylderne.
Ruth Nørgård er den glade giver af en lille en i anledning af hendes runde fødselsdag sidste år. Der synges fødselsdagssang for Ruth og ønskes tillykke.
Vi synger i dag nr. 4 og nr. 67.
Servicemeddelelser:
Den 15. december afholdes der julefrokost. Prisen for julefrokost, kaffe og småkager er 150 kr. Sidste frist for tilmelding og betaling er på onsdag den 8.december.
IT- undervisning aflyses den 15 december, da der så vil være kortspil i IT-lokalet i stedet for mens der bliver dækket op til julefrokost.
På bestyrelsens vegne
Gelsted Seniorklub
Inge Jensen

Nyhedsbrev onsdag den 24. november 2021

 Den danske sang er en ung blond pige,
hun går og nynner i Danmarks hus,
hun er et barn af det havblå rige,
hvor bøge lytter til bølgers brus.
Den danske sang, når den dybest klinger,
har klang af klokke af sværd og skjold.
Imod os bruser på brede vinger
en saga tone fra hedenold.

I dag startede vi vores fællessang med ”Den danske sang er en ung blond pige”.
Den passede fint, selv om toppen hos de engang så lyslokkede piger er blevet noget grå.
Fællesskabet er så vigtigt, og det skal dyrkes, og det bliver det med vores dejlige morgensang hver onsdag i Gelsted Seniorklub under Anne -Grethes kyndige ledelse.

Coronapasset blev vist. Flere har allerede fået det tredje stik, mens andre pænt må vente, til de får en indkaldelse. Coronapas på papir eller telefon alt er i skønneste orden. Alle har vænnet sig til, at det er sådan, at det er.
Kaffe/te og rundstykker fik vi klaret – nogen er hurtigere end andre.
Så kom der gang i IT. Alle 3 undervisere var klar, så det kørte bare. Alle sled i det; men i dag skulle Grethe heldigvis ikke rense Jyttes PC for spam.
Opvasken blev klaret på rekordtid. Der sker noget, når Merete går i gang.

Kortene kom hurtigt frem, og der blev meldt højt og lavt – sommetider for lavt.
Hurtigt var den formiddag væk, for tiden flyver af sted, når man er i godt selskab.
Julefest onsdag den 15. december
Tilmeldingen til julefesten starter onsdag den 1. december. Men glæd jer til denne lækre frokost fra Superbrugsen.

Dertil er der kaffe og småkager. Pris for alt dette er kun 150 kr. pr. person.

Pas godt på jer selv og hinanden.
Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Gelsted Seniorklub

Nyhedsbrev den 17.11.2021

Velkommen i Gelsted Seniorklub. Inge Nielsen giver en lille en til halsen i dag, da hun har haft 80års fødselsdag. Der blev sunget fødselsdagssang for Inge. Stort tillykke til Inge.
Der er i dag mødt 71 medlemmer til sang og spil i seniorklubben.
Servicemeddelelser:
Der er aflysning af bustur til Viborg den 24.11.2021. Der er desværre ikke tilmeldinger nok til, at vi kan gennemføre turen. De, der har betalt, kan få pengene retur hos kassereren (Peter).
Der er IT undervisning onsdag den 24.11.2021.
Vedrørende billeder til Gelstedbladet, hjemmesiden og nyhedsbrevet skal vi bede om jeres accept til at bruge billeder, som vi tager på klubmøder, ture m.m. i seniorklubben. Der var fuld accept fra de fremmødte.

Julefrokost afholdes i Gelsted Seniorklub den 15.12.2021. Der kommer mere om julefrokosten senere.
Så blev det tid for coronapas igen. Jeg har haft en kontakt til Sundhedsministeriets hotline. Gelsted Seniorklub bliver betragtet som et serveringssted da vi drikker kaffe og spiser rundstykker. Vi i bestyrelsen håber på jeres forståelse for brugen af coronapas, så vi kan fortsætte vores aktiviteter i seniorklubben.
PÅ grund af stigende omkostninger ser vi os i bestyrelsen nødsaget til at hæve prisen for kaffe og rundstykker til 20 kr. fra den 1.1.2022. På bestyrelsens vegne
Inge

Nyhedsbrev den 10.11.2021

Velkommen i seniorklubben til en formiddag med spil og IT-undervisning. Der var mødt 72 glade personer op til kaffe og rundstykker.
I dag synger vi nr. 111 og 93.

Der er kommet et nyt medlem siden sidste uge. Velkommen til Conny Kærhave Andersen.

Servicemeddelelser:

Tur til Viborg den 24.11.2021. Vi skal besøge Viborg Domkirke, Mønsted Kalkgruber og middag på Mønsted Kro. Pris 500 kr. som skal betales senest den 17.11.2021. Der er på nuværende tidspunkt kun 23 tilmeldte. Skynd jer at tilmelde jer til turen I kan nå det endnu.

Badminton: Husk badminton er aflyst fredag den 12.11, da Carl Hansen & søn har lagersalg i hallen.

Der er vildtaften fredag den 12.11.2021 i Borgerforeningen.

G.G.&I.F. inviterer til familieidræt og fællesspisning fredag den 19.11. kl. 16 til 17.30 Fri leg og forskellige aktiviteter i Gelsted Hallen for hele familien – og bedsteforældrene (gratis og der er ingen tilmelding) kl. 17.30 til 19 Fællesspisning i foreningens klubhus. Menuen er spaghetti og kødsovs. Pris: Børn (0 til 11 år): 30 kr. Voksne: 60 kr. Tilmelding og betaling senest 12.11.21 på foreningens hjemmeside: www.ggif-fyn.dk

Coronapas er ikke en nødvendighed endnu. Det er for forsamlinger/foreninger med over 200 personer i fremmøde. Vi følger udviklingen.

På bestyrelsens vegne
Inge Jensen

Nyhedsbrev onsdag den 3. november 2021

Der var i dag mødt 78 personer op til IT undervisning + kaffe og rundstykker mm.
Derefter havde vi lidt i de små glas, som Inge Nielsen gav i anledning af sin 80års fødselsdag – tillykke med det. Vi fik sunget ”Fødselsdagssangen”.
Tilmelding til Viborgturen den 24. november går lidt trægt; men skynd dig og få dig tilmeldt. Ronald og Peter er bare så parate. NYT!!! Der serveres middag på Mønsted Kro. Sidste tilmelding: onsdag den 17.11.
IT undervisning: Der er ca. 20 deltagere hver gang, så der er nok at se til for Jørgen Hollænder Jensen, Aage Scheel Hansen og Erik Ginnerskov. Der bliver knoklet med opgaverne, så det skal nok blive godt. Man har i fællesskab udarbejdet en plan for arbejdet helt til jul.
Her er stemningsbilleder af de meget koncentrerede kursister og undervisere
Badminton: Fredag den 29.10 var der lækre muffins til kaffen i cafeteriaet efter dagens kampe. Karen Frederiksen gav kage, fordi hun lige har haft fødselsdag. Igen en meget hyggelig formiddag i Gelsted Hallen.
Ansøgninger: Vi har ansøgt ”Brobygning Middelfart” om midler til:
• 4 computere
• Underholdning ved jubilæumsfesten
Vi er blevet imødekommet med 20.000kr. til de 2 projekter – dejligt at modtage penge til gavn og glæde for medlemmerne.
Vildtaften: Husk Borgerforeningen holder vildtaften den 12.11 kl. 18 i Stalden.
Med venlig hilsen
Gelsted Seniorklub

Nyhedsbrev 27.10.2021

Der blev budt velkommen til endnu en formiddag i Gelsted Seniorklub.
Igen i dag er der et lille glas, som er fra gruppen, der var på Bogø. De havde et lille overskud, som de gav til Seniorklubben. Ønsket var, at vi kunne få en lille en til halsen. Tak til deltagerne fra Bogøturen.
I dag sang vi nr. 168 og nr. 55 i den røde sangbog.
Servicemeddelelser: Der er i den sidste uge kommet 6 nye medlemmer i Seniorklubben. Der blev budt velkommen til de nye.
Inge Hedegaard, Jørn Erik Højlund Petersen, Anne Grethe Frydendal, Kaj Frydendal, Jonna Nielsen, Inge Christoffersen.
Der er fortsat mange ledige pladser på busturen til Viborg den 24.11.2021.
Vi besøger Viborg Domkirke, hvor der er guide på. Mønsted Kalkgruber hvor der også er guide på, og hvor vi får mulighed for at køre med deres lille tog ned i gruberne. Der serveres middag på Birgittelyst Kro. Alt dette får vi for en pris på 500 kr. pr. person.
Ronald og Peter sidder klar i Seniorklubben hver onsdag til at tage imod tilmeldinger og betaling.
Hvis der sidder nogen ude i de små hjem og har lyst til at komme med på udflugten, er der mulighed for, at I kan sende en mail med tilmelding til en af os i bestyrelsen.

Med venlig hilsen På bestyrelsens vegne
Inge Jensen

Nyhedsbrev den 20.10.2021
Der blev budt velkommen og ønsket tillykke til Børge Kock, som gav en lille en til halsen, da han fyldte 80 år den 8-10.2021. Vi sang først fødselsdagssangen og der efter
nr. 82. Efter rundstykkerne sluttede vi af med nr. 86.
Der er i alt i dag fremmødt 84 medlemmer inkl. dem, som skulle til IT-undervisning.
Der blev budt velkommen til de nye medlemmer:
Sonja Toft, Erling Lerche Simonsen, Jørn Højlund Petersen, Rosa Bendtsen, Inge Hedegaard og Bjarne Sørensen.
Der blev budt velkommen til IT-holdet, der starter op i dag med 20 elever.
Underviserne er Erik Ginnerskov og IT-konsulent Jørn Hollænder Jensen.
Servicemeddelelser:
Fremover vil bom til parkering ved genbrugscentret være åben, da vi mangler parkeringsplads foran. De, som parkerer ved genbrugscenteret, kan tage bagtrappen op til seniorklubbens lokaler.
Der er bustur til Viborg den 24.11.2021 med besøg og rundvisning i Viborg Domkirke.
Middag på Birgittelyst kro og besøg og guidet tur i Mønsted kalkgruber.
Samlet pris er 500 kr., som er beregnet ud fra 50 tilmeldte. I kan tilmelde jer på Listen, som ligger på bordet ved Peter og Ronald.
Nete står for husflidsudstillingen i Ørslev forsamlingshus den 24.10.2021. Udstillingen er fra kl. 10.00 – 16.00. Der er fri entré. Der er reklame for udstillingen i det netop udsendte Gelstedblad.
Med venlig hilsen
Inge Jensen
Gelsted Seniorklub
Nyhedsbrev den 13.10.2021

Velkommen til endnu en dejlig dag i Gelsted seniorklub med solskin og godt humør.

Britta og Poul Erik Gudiksen gav en lille en til kaffen. Der blev i den anledning sunget fødselsdagssangen og som vi plejer 2 sange fra den røde sangbog.

Efter kaffen og rundstykkerne var der servicemeddelelser, hvor Jutta bl.a. fortalte om den dejlige tur aktivitetsgruppen havde arrangeret til Bågø i sidste uge. Hun fortalte om traktorturen rundt på øen, om besøget i de to kirker og på det lille museum, hvor der var gamle traktorer og markredskaber, som satte dem tilbage i tiden. Efter dette fik de kaffe og kage på museet. Turen gik tilbage til Assens med færgen fra Bågø kl. 16.00. Alle havde haft en dejlig tur.

På alle bordene er der lagt nogle små programmer for Cafe`en i Gelsted sognehus, hvor der den 14. oktober bliver holdt foredrag af Erik Jakob Petersen om “krigsårene fra 1940 -1945”

Den 24. november er der bustur til Viborg med besøg i Viborg Domkirke med guide, besøg i Mønsted Kalkgruber med guide. Der køres med det nye minetog ned i kalkgruberne. Hvis der er nogen, der gerne vil gå er dette også en mulighed.

Der serveres middag på Birgittelyst kro.

Der kommer mere information om turen senere. Tilmelding er mulig fra nu, hvor I kan skrive jer på listen hos Ronald og Peter.

Med venlig hilsen

Inge Jensen Gelsted seniorklub

Nyhedsbrev onsdag den 6. oktober


Inge bød velkommen i seniorklubben. Hun takkede for valget til bestyrelsen og til valget som formand.

De valgte til bestyrelsen er:
Formand: Inge Jensen
Næstformand: Ronald Matthiasen
Sekretær: Anne Friis
Kasser: Peter Sandberg Svensson
Menigt medlem: Agnethe Lysholt

Suppleanter:
Steen Ole Sørensen
Kim Lund.

Vi begyndte som vanligt dagen med at synge. Det blev i dag to sange fra sanghæftet. Otto Egedal gav en lille en til kaffen i dag, da han for ca. 1/2 år siden er fyldt 80 år.
Vi ønskede Otto tillykke med fødselsdagen.

Der er mødt 44 op til kortspil udover de 24, som er på tur til Bågø i dag. Det ser ud som om, de er heldige med vejret, da det blev solskin op ad formiddagen.

Servicemeddelelser:
Der afholdes jubilæumsfest fredag den 8. oktober kl. 12.00 i seniorklubbens lokaler på Holmegaarden.

Den 24. november er der bustur til Viborg med besøg i Viborg Domkirke og Mønsted Kalkgruber. Der serveres mad på Birgittelyst Kro.
Tilmelding til turen kommer senere med oplysninger om priser med mere.

Med venlig hilsen
Inge Jensen
Gelsted Seniorklub

Nyhedsbrev onsdag den 29. september 2021

I dag startede vi med: ”I østen stiger solen op”.

Dejligt- for vi fik en dejlig efterårsdag med sol og varme, først hen under aften væltede regnen ned over os.

Vi takkede Inger Steiner for de 11 år for Gelsted Seniorklub. Tak for indsatsen i Gelsted Seniorklub. Vi håber, at du stadig vil komme og være en del af fællesskabet omkring Gelsted Seniorklub.

Bestyrelsen konstituerede sig i dag, og resultatet blev, som følger:

Formand: Inge Jensen
Næstformand: Ronald Matthiasen
Kasserer: Peter Svensson
Sekretær: Anne Friis
Bestyrelsesmedlem: Agnethe Lysholt
1. Suppleant: Steen Ole Sørensen
2. Suppleant: Kim Lund

Jubilæumsfesten
Det næste, vi har på programmet, er jubilæumsfesten den 8. oktober kl. 12. På nuværende tidspunkt er der 73 tilmeldte.
Tilmelding (senest torsdag den 30. september): Ronald Matthiasen på: 64491553 eller på birthematthiasen@godmail.dk.

Bustur: Der er bustur til Viborg den 24. november. Mere herom senere.

Mailadresser:
Hvis du ikke modtager et nyhedsbrev hver onsdag (torsdag) i de aktive perioder, bedes du om hurtigst muligt at henvende dig til Peter eller Anne, så vi kan få rettet din mailadresse i systemet.

Telefonnumre:
Af medlemslisten fremgår det, at mange udelukkende har det gamle fastnetnummer. Kan det nu også passe?
Det må du også gerne komme til Peter eller Anne med, så vi kan rette.

Ny adresse:
Har du fået ny adresse. Er det vigtigt, at du henvender dig til Peter eller Anne, så vil vi straks rette.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Gelsted Seniorklub

Nyhedsbrev onsdag den 22. september 2021

I dag har vi afholdt hele 2 generalforsamlinger. Det var noget af en opgave at adskille de 2 år; men vores dirigent, Bent Clement førte os sikkert i mål.
Inger Steiner ønskede ikke genvalg. Vi siger tak for indsatsen i Gelsted Seniorklub.

Som noget nyt var der kampvalg, for 3 medlemmer stillede op til den ledige post i bestyrelsen.

Resultatet blev at Inge Jensen er nyt bestyrelsesmedlem.
Steen Ole Sørensen er 1. suppleant
Kim lund er 2. suppleant

Vi siger velkommen i bestyrelsen, og vi håber, at I bliver glade for det særdeles vigtige arbejde i Gelsted Seniorklub.
Der er bestyrelsesmøde den 29. september kl. 12.30, hvor bestyrelsen konstituerer sig.

Der var mødt 72 personer op til morgenkaffe og de efterfølgende generalforsamlinger (referat og formandens beretning fra 1/8- 2020 til 31/7-2021 vedlægges).
Det blev en lang affære; men heldigvis blev der også tid til lidt kortspil efterfølgende.

Jubilæumsfesten
Det næste, vi har på programmet, er jubilæumsfesten den 8. oktober kl. 12. På nuværende tidspunkt er der 71 tilmeldte. Der er få ledige pladser. Deadline er torsdag den 30. september.

Bågøtur
De aktive har arrangeret en tur til Bågø den 6. oktober. Der er få ledige pladser. Tilmelding og betaling sker til Lillian.

IT undervisningen
Erik Ginnerskov og Jørgen Hollænder Jensen er allerede godt i gang med forberedelsen til undervisningen, derfor kan du allerede nu tilmelde dig undervisningen.
Tilmelding: Anne Friis på 2162 6396 eller afriis@mail.dk.

Bustur
Der er bustur til Viborg den 24. november. Mere herom senere.

Vildtaften
Fredag den 12. november kl. 18 arrangerer Gelsted Borgerforening vildtaften på Holmegården.
Sten Blåkilde står for maden, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Gelsted Seniorklub