“OGSÅ DINE STJERNER”

Foredrag den 17. april kl. 14 på Holmegaarden Karsten Lauersen.

Seniorklubbens næste arrangement er foredrag onsdag den 17. april kl. 14 med Karsten Laursen, som vil fortælle om sin debutroman, ”Også dine stjerner”.

Karsten Laursen fortæller: ”Som en der blev født og voksede op i Gelsted fra 1945 til 1963 er det naturligvis en ære at få lov til at komme og holde et foredrag netop på Holmegården, der ligger cirka 200 meter fra mit barndomshjem.

Foredraget tager udgangspunkt i den bog, jeg fik udgivet for fem år siden, og som hedder ”Også dine stjerner”.

Jeg vil fortælle lidt om bogens handling, men meget mere om de hændelser i nutiden, der fik mere og mere lighed med historier fra 1930’erne, og som derfor satte mig i gang med at skrive en fiktiv roman.

I romanen spiller Holmegården en central rolle. Holmegården fylder også godt i mine barndomsminder. Så dem vil der også blive talt om.

Desuden kan jeg nogle anekdoter fra mine research rejser til Tyskland og England.